Khloé Kardashian utišala govorice o Kylie Jenner in Travisu Scottu

Zvezdnica ima dovolj laži!

V nedeljo (5. decembra) je na splet pricurljala zgodba z naslovnice revije W Magazine o Kylie Jenner in Travisu Scottu, čeprav se zdi, da naj bi bila ta izdaja opuščena po usodni tragediji, ki se je zgodila na Travisovem festivalu Astroworld prejšnji mesec.

Po poročanju TMZ-ja, avtorica članka piše, da Kylie in Travis – ki pričakujeta drugega otroka – pravzaprav sploh nista skupaj.

“Travisu in Kylie je bilo očitno zelo udobno pod rjuho, a čeprav bosta kmalu imela skupaj dva otroka – njuna hči Stormi je stara 3 leta – nista par in nista skupaj že dve leti. So sodobna družina!” naj bi zapisala avtorica članka.

Avtorica je menda tudi zapisala, da Kylie stopa po stopinjah svojih sester, od katerih imajo nekatere otroke z moškimi, ne da bi se z njimi poročile.

Potem ko je članek pricurljal v javnost, so imeli ljudje na družbenih omrežjih veliko za povedati o tej trditvi, da Kylie in Travis pravzaprav nista skupaj.

Khloé Kardashian se je nato odločila komentirati eno objavo, da bi utišala vsa ugibanja.

“Vau, ne vem, zakaj bi ta revija to napisala, vendar sta še kako zelo par,” je zapisala Khloé.

Odkar se je prejšnji mesec na Travisovem koncertu zgodila množična tragedija, sta se Kylie in Travis umaknila od žarometov in družbenih medijev.