Charlotte Tilbury na Victoriji Beckham pokazala, kako z ličili preoblikovati nos

Kontura, še zlasti nosu, lahko naredi ali pokvari videz. Navidezno preoblikovanje nosu z ličili lahko marsikomu dvigne samozavest, saj se s pravilnim senčenjem in osvetljevanjem lahko povsem spremeni izgled nosu. V videu, ki ga je na svojem Youtube profilu objavila Charlotte Tilbury, vizažistka in podjetnica na Victoriji Beckham prikaže, kako se lahko s preprostim makeup trikom povsem preoblikuje izgled nosu.

Victoria in Charlotte sta spregovorili o tem, kako ju ljudje že leta obtožujejo, da sta si s plastično operacijo popravili nos, vendar sta obe zatrdili, da je izgled nosu zasluga pravilni konturi. Charlotte že leta na Victoriji uporablja trik, s katerim ustvari izgled “butten-nose” nosu in postopek je zelo preprost.

Z bronzerjem in manjšim čopičem za blendanje potegneš navpično črto po eni strani nosu od korena (pri očeh) do konice, narediš U poteg malo pod konico nosu in nato po drugi strani nosu ponovno narediš navpično črto od korena do konice nosu. Nato na čopič nanesi malo osvetljevalca in potegni navpično črto po sredini nosu skoraj do konice, nato prekineš to črto in osvetliš samo še konico nosu.

Lepotni trik in njun celotni pogovor si lahko pogledaš v spodnjem videu: