fbpx

Meghan Markle svojemu sinu Archieju ne bo izpolnila največje božične želje

Odkar sta Meghan Markle in princ Harry leta 2019 dobila starejšega sina Archieja Mountbatten-Windsorja, ga večinoma držita stran od soja žarometov. Ampak vsake toliko pa eden od njegovih staršev razkrije kakšno podrobnost o štiriletniku in njegovih zanimanjih. Prejšnji mesec je Meghan razkrila, da je bil Archie nadebudni fotograf, ko je bila moderatorka na Netflix projektu, pri katerem sta sodelovala fotograf Misan Harriman in igralec David Oyelowo.

Čeprav je bila glavna tema pogovora The After, Misanov novi kratki film, se je Meghan zahvalila svojemu prijatelju, ker je njenemu sinu dal nekaj nasvetov o umetniški obliki. “Navdih je globok,” je rekla Meghan. “Naš 4-letnik … 4 in pol letni sin – rekel bi ‘Ne, nisem star 4. Star sem 4 in pol’. Misan mu je zadnjič, ko je bil z nami, pokazal, kako se fotografira in Archieju sem kupila fotoaparat, on pa je rekel ‘Ampak to ni Leica kot Misan’,” je rekla in se zasmejala.

Nemško podjetje za kamere je znano po svojem časovno intenzivnem proizvodnem procesu in visokih cenah, zato se zdi, da bo morda minilo nekaj časa, preden bo Archie naredil to nadgradnjo. “Rekla sem: ‘Ne boš dobil Leice! Niti za božič,” je rekla Meghan. “Torej hvala za navdih na vseh področjih.”

Tudi če fotografske opreme ni na seznamu, bo Archiejev božič s sestro Lilibet še vedno poln praznovanja. V intervjuju za E! News v začetku tega leta je Meghan omenila, da s Harryjem razvijata nove božične tradicije z njuno mlado družino na njihovem domu. “Zdaj, ko najini malčki odraščajo, ustvarjamo nove in uživamo v vsakem trenutku,” je dejala. “Obožujem obrezovanje in okraševanje drevesa s svojimi otroki.”