Chrissy Teigen in Khloé Kardashian po novem kot dvojčici

Chrissy Teigen in Khloé Kardashian sta znani po nenehno spreminjajočih se videzih. In to ne le kar se pričesk tiče, ampak tudi lepotnih izboljšav in Instagram filtrov. Avtorica kuharske knjige se je pred kratkim odločila za odstranitve maščobe iz lic in presaditve obrvi. Medtem pa se je resničnostna zvezdnica lansko leto velikokrat znašla na naslovnicah, ker je na družbenih omrežjih in v oglaševalskih kampanjah izgledala kot povsem druga oseba.

Zdaj pa oboževalci pravijo, da Chrissy in Khloé dejansko izgledata kot dvojčici. Primerjave so se začele, ko je mama dveh otrok na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, na kateri je pokazala svojo novo frizuro. Medtem ko je veliko sledilcev pohvalilo eleganten bob, pa so komentatorji opazili še nekaj drugega. “Ali je še kdo na prvi pogled mislil, da je khloe?” je vprašal en komentator, nekdo drug pa se je spraševal: “Mislil sem, da je to Khloe Kardashian.”

Na račun podobnosti zvezdnic pa so se nekateri komentatorji tudi malo pošalili: “Ali je to filter Khloe Kardashian?” se je pošalil en, drugi pa: “Hej Khloe! Kje je Chrissy?”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si