Razkrito, kdaj se bosta poročila Kourtney Kardashian in Travis Barker

Kourtney Kardashian in Travis Barker sta se zaročila oktobra lansko leto, zdaj pa je znano tudi, kdaj si bosta obljubila večno zvestobo.


To se bo zgodilo že oktobra letos!

Bližnji vir je spregovoril o njuni prihajajoči poroki. Za E! News je povedal, da “čeprav bi si Kourtney želela, da bi se to zgodilo že zelo kmalu, logistično to traja nekaj časa.”

Razkril je tudi, da načrtovalka dogodkov Mindy Weiss in Kourtneyina mama Kris Jenner prav tako sodelujeta pri načrtovanju poroke.


“Vsi organizirajo skupaj,” je dodal vir. “Kourtney je sproščena glede podrobnosti. Sploh ni tečna nevesta. Vpleten je tudi Travis, vendar dovoli Kourtney, da sprejema večino odločitev in želi, da bi bil to njen dan.”

E! News tudi poroča, da tako Kourtney kot Travis “želita, da bi se poroka zgodila letos” z navzočnostjo le tesnih prijateljev in družine.

Drugi vir je spregovoril tudi o tem, kako Travis in Kourtney medtem združujeta svoji družini.

“Trenutno imata super rutino in preživljata čas v obeh hišah skupaj z otroki,” sta povedala. “Zelo priročno. Vsekakor se želijo združiti in biti v enem gospodinjstvu, vendar se jim ne mudi.”

“Trenutno za njiju to deluje. Travis in Kourtney sta zelo zaljubljena in se zelo spoštujeta. Zelo sta navdušena, da se bosta poročila in da skupaj nadaljujeta naslednje poglavje.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si