Christian Bale o rivalstvu hollywoodskih igralcev z Leonardom DiCapriem

Christian Bale je razkril resnico o igralcih v Hollywoodu in kako težko je dobiti vlogo, če ti ni ime Leonardo DiCaprio.

48-letnega igralca so povprašali o njegovem stalnem tekmovanju z Leonardom za vloge in njegov odgovor te bo zagotovo presenetil.

V intervjuju za GQ so Christiana vprašali: “Eden od tistih, ki so bili za kratek čas izbrani pred vami za vlogo, je bil Leonardo DiCaprio. Poročali so, da ste zaradi DiCapria v 90-ih izgubili vsaj pet vlog, vključno s Titanikom.”

Christian je na to odgovoril: “Oh, nisem samo jaz. Poglejte, do danes vsako vlogo nekdo dobi samo zato, ker jo je on predhodno zavrnil. Ni pomembno, kaj vam kdo reče. Ni pomembno, kako prijateljski ste z direktorji. Vsi ti ljudje, s katerimi sem večkrat delal, so vsi najprej ponudili vsako od teh vlog njemu. Prav? Eden od teh ljudi mi je to dejansko povedal. Torej, hvala, Leo, ker dobesedno on lahko izbere vse, kar počne. In dobro zanj, fenomenalen je.”

Nato so ga vprašali, ali si to morda jemlje osebno.

Christian je odgovoril: “Ne. Ali veste, kako hvaležen sem, da dobim karkoli? Mislim, ne morem delati tega, kar počne on. Ne bi si tudi želel takšne izpostavljenosti, kot jo ima on. In to počne veličastno. Toda domnevam, da skoraj vsi podobnih let kot on v Hollywoodu svojo kariero dolgujejo njemu, ker je zavrnil katerikoli projekt.”

Preberi si tudi:
Gigi Hadid, Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio in Gigi Hadid prvič fotografirana skupaj!

Leonardo DiCaprio in Gigi Hadid sta bila prvič fotografirana skupaj odkar so se pojavile govorice, da se dobivata. Preberi si tudi: 47-letnega igralca in 27-letno manekenko so opazili…