Čuki in Challe Salle na velikem pustovanju v Cityparku

V Cityparku, našem največjem nakupovalnem središču, boste odganjali zimo in priklicali pomlad. Čaka vas veliko pustno rajanje in kar 3000 brezplačnih krofov za maškare. To soboto, 18. februarja, se lahko od 12. do 16. ure udeležite delavnice dodelave pustne maske in poslikave obraza. Ob 15.30 se bo pred trgovino Interspar začela pustna povorka, na prireditvenem prostoru pred Humanicom pa bo od 16. ure dalje velika zabava s Čuki.

Čuki v Cityparku - Modna.si
V soboto, 18. februarja, vas v Cityparku čaka pustovanje s Čuki

V torek, 21. februarja, bodo najmlajši uživali v otroški ustvarjalnici od 14.30 do 17.30, zatem pa sledi povorka, kjer se bodo akrobati, klovni, kurenti  in ostale maškare sprehodili čez Citypark. Ob 18. uri bo udeležence s koncertom razveselil priljubljeni pevec Challe Salle. Ne zamudite zabavnega rajanja v našem največjem nakupovalnem središču.

Challe Salle v Cityparku - Modna.si
V torek, 21. februarja pa bo v Cityparku pustno rajanje popestril Challe Salle

Poleg pustovanja vas čaka tudi pestro rojstnodnevno dogajanje, saj Citypark praznuje 21. rojstni dan. Do zadnje sobote v februarju je na prireditvenem prostoru pred Intersparom odprta Dežela bungee trampolinov. Adrenalinska zabava je primerna tako za otroke kot tudi odrasle. V sklopu rojstnodnevnega praznovanja pa na njihovih družbenih omrežjih potekajo tudi tri nagradne igre, v katerih lahko osvojite darilne bone Desetak.