Bo Kate Middleton letos četrtič postala mamica?

Bosta princ in princesa valežanska letos pozdravila svojega četrtega otroka? Če gre verjeti nekaterim zadnjim govoricam, bi bil odgovor prav lahko pritrdilen!

Po besedah astrologinje Debbie Frank naj bi se 40-letni princ William in 41-letna Kate Middleton “končno počutila pripravljena” in bi lahko zelo verjetno povečala svojo družina “enkrat leta 2023”, potem ko sta bila nekaj časa neodločena o širitvi družine.

Bližnji prijatelj princese Diane napoveduje, da bi princ in valižanska princesa letos lahko pozdravila 4. otroka.

Poleg četrtega otroka pa Frank – domnevno tesen prijatelj pokojne princese Diane – vidi tudi druge stvari v Kateini prihodnosti, saj vidi, da utrjuje svoj status nove valižanske princese. “Letos jo bomo videli, kako bo napredovala na nove načine, ki bodo všeč javnosti, povečala svojo povezanost in se vključila v težave, ki jasno kažejo, da se zaveda, kaj se dogaja v svetu in z življenji ljudi,” je dejal Frank.

“Še zlasti od poletja 2023 dalje bo imela Kate priložnost pokazati svoje prednosti. Junij je njen mega mesec, v katerem se bo dvignila in zasijala,” je dodala. “Tako kot William je tudi za Kate jesen močno obdobje, da pusti svoj pečat in tudi ona je zaposlena z uresničevanjem jasno zastavljenih ciljev. Za Kate je leto 2023 prava priložnost, da uveljavi svojo identiteto kot princesa valežanska.”

In zakaj številni predvidevajo, da bosta imela Kate in William še enega otroka? Ko sta lansko poletje obiskala dirkališče Newmarket Racecourse v Suffolku v Angliji, se oboževalci niso mogli naveličati Kateine reakcije nad prisrčnim dojenčkom. V zabavnem in prisrčnem trenutku je Kate malčka takoj ob srečanju objela in menda, kot piše Geo News, mami povedala, kako rada preživlja čas z otroki.

Valižanski princ naj bi nato svojo ženo potrepljal po roki in ji pokazal, naj se poslovi od otroka in gre naprej. Seveda so se oboževalci na Twitterju nasmejali Kateini “otroški mrzlici” in komičnemu odgovoru princa Williama “ne-še-en-otrok”, potem ko so fotografije tega trenutka postale viralne po spletu.

Kate naj bi zelo očitno namigovala, da si želi še četrtega otroka, William pa nad to idejo naj ne bi bil ravno najbolj navdušen. Ali bosta letos zibala ali ne pa bo očitno pokazal čas.

Preberi si tudi:
Zelen smoothie Kate Middleton - Modna.si

Recept za smoothie, ki ga vsako jutro pije Kate Middleton

Nobenega dvoma ni, da Kate Middleton vedno izgleda izjemno. Od rdečih preprog do kraljevih nastopov, žena princa Williama številne kraljeve oboževalce navdušuje s svojim zavidljivim sijajem kože –…