Danes na brezplačno partijo mini golfa in na Valentinov sejem v Citypark

Vesela novica za vse ljubitelje mini golfa. Citypark v mesecu ljubezni razvaja s kar devetimi brezplačnimi igrišči za mini golf. Od danes pa vse do sobote, 26. februarja, ste med 10. in 20. uro vabljeni na igro mini golfa, ki se nahaja pred trgovino Interspar v pritličju nakupovalnega središča.

Vsi, ki boste igro odigrali na vseh devetih igriščih, prejmete tudi presenečenje z gostinskih lokalov.

Prav tako pa danes poteka še Valentinov sejem, kjer lahko na stojnicah najdete številne pozornosti za najdražje. Obiskovalci lahko zbirajo med različnimi darili, kot so cvetje, čokoladne radosti, energijske kupole, družabne igre in različni darilni paketi. Pred odhodom domov pa izkoristite še Valentinovo foto točko z velikim srcem, ki se nahaja v prvem nadstropju Cityparka pri trgovini Deichmann.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.

Preberi si tudi:
Valentinovo se v Cityparku začne že jutri

Valentinovo se v Cityparku začne že jutri

Glavna nakupovalna ulica v največjem nakupovalnem središču Cityparku bo od jutri do vključno ponedeljka, 14. 2., bogatejša za Valentinov sejem, kjer boste na stojnicah lahko našli številne pozornosti…