David in Victoria Beckham za 25. obletnico poroke ponovno oblekla ikonični vijolični obleki

David in Victoria Beckham sta na resnično epski način delila veselje ob njuni 25. obletnici poroke z oboževalci, saj je par na seriji fotografij, ki sta jih delila z oboževalci v sredo, 3. julija, ponovno oblekel ikonični vijolični obleki, ki sta jih pred 25-imi leti nosila na poročnem slavju. In še vedno sta jima prav!

49-letni David in 50-letna Victoria sta sedela drug poleg drugega na velikih žametnih prestolih, podobnih tistim iz njunega pomembnega dne 4. julija 1999, z napisom “Poglejte, kaj sva našla …” v vijoličnih oblekah, ki ju je oblikoval Antonio Berardi.

Nekdanjemu nogometnemu superzvezdniku je bila sijoča obleka z dvorednim zapenjanjem in ujemajočo se srajco z velikim ovratnikom še vedno kot ulita, prav tako pa je članica skupine Spice Girls v oprijeti obleki z razporkom do stegen, rdečo notranjo stranjo in rdečo-vijolično cvetlično naramnico izgledala brezhibno. Victoria je svoj videz posodobila s srebrnimi odprtimi petami s paščki, ki ji segajo skoraj do kolen.

V drugi seriji fotografij, objavljenih na dan njune obletnice, je bil par v oblekah na svojem posestvu na angleškem podeželju. “Ja, še vedno lahko!” sta zapisala s smejočim emojijem in dodala: “Ne moreva verjeti, da je minilo 25 let in še vedno se prilegajo!”