Kim Kardashian zaskrbljena, da zaradi botoksa ne bo…

Kim Kardashian je pred kratkim priznala, da ji izražanje čustev ne gre ravno najbolje od rok.

Med epizodo The Kardashians 20. junija je 43-letna resničnostna zvezda sedela za mizo s prijateljicami, s katerimi je razpravljala o svojih željah glede igralske kariere, še zlasti glede izražanja čustev. “Potrebujete manj botoksa za več čustev – in jaz ga nimam [manj],” je povedala lastnica znamke SKIMS.

Mama štirih otrok je nadaljevala: “Ne bom pridobila 200 kg za vlogo in jih na tone izgubila. To preprosto ni nekaj, kar bi me zanimalo.” Medtem ko je Kim govorila, da je hvaležna za svojo vlogo v American Horror Story: Delicate, je previdna pri sprejemanju zahtevnejših vlog. O svojih injekcijah botoksa je nadaljevala: “Kako bom jokala? Kako se bom prestrašila? Ne morem se premakniti.”

@spikedteatalkk Kim Kardashian Says Botox Impacts The Acting Roles She Can Play: "How Am I Going To Cry? How Am I Going To Be Scared?" 💭 #kimkardashianwest #kimkardashian #spikedteatalk #foryoupage #fy #fpy #viral #viraltiktok #botox #keepingupwiththekardashians #kardashianhulu ♬ original sound – SpikedTeaTalk

V izpovedni sobi je zvezdnica nato povedala: “Lahko posnamem en film na leto. Imam približno 10 let, ko bom še dobro izgledala, tako da je to vse, kar imam v sebi. In potem si bom vzela nekaj časa.” Ustanoviteljica znamke SKKN je tudi povedala, da je razmišljala o “ženski 007” ali v vlogi Jamesa Bonda, ki bi zamenjal spol. “Resnično mi je všeč ideja, da sem ženska 007. Bond Boys z žensko 007? To bi bilo epsko,” je še dodala.