David Urankar navdušen nad XIAOMI 12 Pro

David Urankar je televizijski voditelj, ki si življenja brez telefona, tako kot večina med nami, ne predstavlja več. Velik zaslon, eleganten design, hitro polnjenje in odzivnost je le nekaj lastnosti, ki jih David išče pri mobilnih telefonih in vse to in še veliko več je našel pri novem XIAOMI 12 Pro. In kaj je priljubljeni televizijski voditelj še opazil med vsakodnevno uporabo XIAOMI 12 Pro-ja?

S čim te je telefon najprej navdušil, ko si ga vzel v roke?
Zelo všeč mi je velik zaslon, ki gre čez celotno sprednjo stran telefona. Pa hitrost in intuitivnost, super kamera in hitro polnjenje.

David Urankar navdušen nad XIAOMI 12 Pro
David Urankar

Kaj opažaš pri zaslonu. Se ti zdi slika ostrejša?
Slika in zvok sta vrhuska. Kot ustvarjalcu televizijskih vsebin in dejstvu, da sem zelo aktiven tudi na družbenih omrežjih, mi je ekran, z vsemi karakteristikami, zelo pomemben. Tudi na poti z veseljem kdaj pogledam kakšno serijo ali odigram videoigro. Tu se izkažeta dober procesor in zaslon.

Katero njegovo prednost bi še izpostavil? Kaj te je kot tehnološkega navdušenca še pritegnilo pri njem?
Predvsem so me instantno navdušili hitrost, odzivnost in hitrost polnjenja. In intuitivna, uporabniku prijazna uporaba.

So tvoji posnetki s Xiaomijem drugačni?
Fotografije in videoposnetki so res na visokem nivoju. Kamera lahko snema v 8k kvaliteti in se je že zgodilo, da smo posnetke s telefona uporabili celo v televizijski oddaji. Včasih nimaš pri sebi snemalca in zelo priročno je, ko lahko hitro in kvalitetno zajameš vsebino kar sam. Tudi na potovanjih se super obnese. Ko gremo na pot z otrokoma, ob vseh stvareh, ni prostora še za profesionalni fotoaparat, ki ga 12 pro v veliki meri nadomesti. Presenečen sem tudi, kako se z vsako generacijo nadgradi nočni način slikanja.

Si neprestano v pogonu, v gibanju. Kako pomembno je zate, da se telefon hitro napolni?
Včasih sem telefon polnil ponoči, malo za šalo, malo zares, skoraj celo noč. To, da se telefon od 0-100% napolni v 20 minutah je zame izjemnega pomena. Še zlasti na celodnevnih snemanjih, ko vmes preverjam informacije, fotkam in snemam. Poleg tega pa je zaslon veliko časa prižgan in na njem scenarij in teksti.

Si kdaj štopal, koliko časa zares potrebuje, da se napolni? Menda prej kot v eni uri 😊
Po pravici, štopal res nisem, a se je zadnjič napolnil med zadnjo četrtino tekme NBA 😀

David Urankar navdušen nad XIAOMI 12 Pro
Xiaomi 12 Pro

Vrhunske zmogljivosti, zapakirane v ikonični dizajn
Te prenosne žepne naprave se udobno prilegajo vaši dlani zahvaljujoč ikoničnemu dizajnu serije Xiaomi 12, ki je osredotočen na uporabnika. Vitkejše baterije visoke zmogljivosti in ožja reža prihranijo dragocen prostor v napravi. 6,73-palčni zaslon Xiaomi 12 Pro je obdan z elegantnim okvirjem s prefinjenimi 3D krivuljami. Medtem 6,28-palčni zaslon Xiaomi 12 in Xiaomi 12X meri v širino le 69,9 mm in je poudarjen z gladkimi krivuljami za popolno prileganje3. Vse tri naprave so na voljo v sivi, vijolični in modri barvi.

Brezplačna naročnina na YouTube Premium
Xiaomijevi uporabniki bodo prejeli do trimesečno brezplačno naročnino na YouTube Premium ter imeli na ta način dostop do najboljše vsebine brez oglasov in brez povezave, kjer je na voljo4. Prednosti YouTube Premium vključujejo naročnino na YouTube Music Premium, kjer lahko uporabniki pridobijo neomejen dostop brez oglasov do več kot 80 milijonov pesmi, priredb, nastopov v živo in remiksov.

David Urankar navdušen nad XIAOMI 12 Pro
Xiaomi 12 serija

Fantastično darilo ob nakupu novega telefona Xiaomi 12

Od 1. do 10. aprila 2022 poteka posebna akcija pri nakupu pametnega telefona.

V AKCIJSKI PONUDBI ob nakupu telefona Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 dobite uro Xiaomi S1 Watch Active.

Nakup telefona Xiaomi 12X pa vam do 10. aprila prinese slušalke Xiaomi Buds 3.