fbpx

Dekorativna kozmetika M.A.C. Cosmetics lansirala negovalne izdelke za kožo

Dandanes je praktično nemogoče prešteti vse znamke z ličili, ki obstajajo na tržišču, saj se zdi, da se vsak dan lansira kakšna nova.

Med vsemi dekorativnimi znamkami pa obstaja ena stalnica, ki obstaja že desetletja, vendar ji priljubljenost samo narašča: M.A.C. Cosmetics. Fix+ sprej, Paint Pot-i za oči in čopiči za ličenje, ki jih številne znamke poskušajo posnemati, vendar težko dosežejo njen standard.

Znamki je uspelo ohraniti relevantnost, saj nadaljuje s sodelovanji, osredotočenimi na zvezdnike, nove filme ali trende pop kulture.

Zdaj pa je znamka šokirala oboževalce s svojo najnovejšo novico: širi se v nego kože.

Vstop M.A.C. Cosmetics v svet negovalne kozmetike obljublja sijočo kožo

Medtem ko ima M.A.C. Cosmetics že nekaj precej uspešnih izdelkov za pripravo kože na ličila – kot je Strobe Cream, stalnica mnogih – pa je znamka zdaj lansirala povsem novo linijo za nego kože. Kolekcija Hyper Real se ponaša z “visoko zmogljivimi” izdelki, ki so zasnovani za izboljšanje polti in jo pripravijo na obstoječa ličila znamke.

Linijo sestavljajo serum Serumizer Skin Balancing Hydration Serum, vlažilna krema Skincanvas Balm Moisturizing Cream, olje Fresh Canvas Cleansing Oil, serum 001 Serum + čopič Moisturizer Brush. Klinično je bilo dokazano, da serum in krema učinkovito delujeta. Popolna rutina nege kože je oblikovana z izvlečkom japonske potonike, ki obljublja, da bo izenačila ten kože in poskrbela za čudovito sijočo kožo.

M.A.C.-ova Direktorica marketinga Aïda Moudachirou Rebois je za Bustle spregovorila o viziji lansiranja izdelkov za nego kože. “Želimo biti blagovna znamka, ki ima v lasti ličila in nego kože,” je dejala. “Pomislite na lepotni režim in vse izdelke [za nego kože], ki jih lahko uporabljate z ličili in dobili boste svoj odgovor.”

Preberi si tudi:
Jennifer Lopez - Modna.si

Jennifer Lopez pokazala, kam vse nanaša kremo za predel oči

Jennifer Lopez je ponudila vpogled v svojo kopalnico in razkrila, kaj vse uporablja za nego in ličenje obraza. V videoposnetku za Vogue je pokazala svojo vsakdanjo negovalno in…