Dežela iger, dežela ne upaš in pravljična dežela navdušile številne obiskovalce

Ob 20-letnici Cityparka se obiskovalci lahko rekreirajo, športno preizkusijo, predvsem pa zabavajo v treh deželah – prva je dežela Ne upaš!, druga dežela iger in tretja pravljična dežela. Preizkusijo se lahko v različnih igrah, skakanju na trampolinu, vožnji z giroskopom, na voljo pa imajo tudi številne arkadne in video igre, fliperje, namizni nogomet, nogometni radar in namizni zračni hokej. Najmlajši pa se zabavajo v družbi čarovnika, klovnov iz cirkuške predstave, tudi pravljični liki, kot je Pika Nogavička, so del družbe.

Dežela iger, dežela ne upaš in pravljična dežela navdušile številne obiskovalce
Tudi klovni bodo poskrbeli za dobro voljo

»Veseli me, da lahko 20-letnico praznujemo skupaj z našimi številnimi obiskovalci in da dogajanje traja 20 dni, saj bodo tako lahko vsi preizkusili različne igre in zabavo. Poskrbeli smo za različne okuse, torej da vključimo tako najmlajše kot tudi mladostnike in starejše,« je poudaril Andrej Ropret, center manager Cityparka. Aktivacije za vse igre so za obiskovalce brezplačne, hkrati pa lahko za sodelovanje prejmejo tudi praktične nagrade. S svojimi akrobacijami vsak petek in soboto program  popestrijo še fantje iz Dunkin Devilsov, ki so se te dni vrnili iz tekmovanja v ZDA.

Dežela iger, dežela ne upaš in pravljična dežela navdušile številne obiskovalce
S svojimi akrobacijami vsak petek in soboto program popestrijo še fantje iz Dunkin Devilsov, ki so se te dni vrnili iz tekmovanja v ZDA

V petek, 25. marca, na materinski dan, bo potekalo tudi finale Mini DJ akademije. Svoje pesmi bo na velikem odru predstavilo kar 20 malih DJ-ev, starih med 9 in 11 let.

Praznovanje v Cityparku zaokrožujejo z veliko nagradno igro. Poseben, 20-dnevni koledar obiskovalce čaka na Cityparkovi spletni strani, kjer bodo vsak dan odprli eno okence s čudovitim darilom iz trgovin nakupovalnega središča.