fbpx

Napovednik za ‘The Kardashians’: Kourtney poskuša zanositi, Kim o Petu Davidsonu

Nova resničnostna serija The Kardashians, ki aprila prihaja na pretočno storitev Hulu, je postregla z novim napovednikom, ki razkriva nekaj zelo pomembnih trenutkov (vključno z nekaterimi zgodbami, za katere še nikoli nismo slišali!).

Svetovno znana družina prihaja s popolnoma novo serijo, ki omogoča neomejen vpogled v njihova življenja. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall in Kylie so se vrnile pred kamere, da razkrijejo resnico. Od intenzivnega pritiska pri vodenju milijard dolarjev vrednih podjetij do zabavnih trenutkov med igranjem in odhodov iz šole, ta serija gledalce popelje v mamljivo iskreno zgodbo o ljubezni in življenju v središču pozornosti.

Napovednik je podražil s parimi glavnimi zgodbami, vključno z razmerjem Khloé in Tristana (ki trenutno nista več skupaj). Khloé je sicer v času snemanja izjavila, da je njun odnos “zapleten”.

Druga zgodba, ki jo razkrije napovenik pa je, da Kourtney in njen zaročenec Travis Barker poskušata zanositi in zdi se, da pri tem potrebujeta zdravniško pomoč.