Diši po poletju! GUESS Girl Summer Edition

Kot ljubiteljica parfumov sem jih v preteklih letih preizkusila že kar nekaj. Na zalogi imam stalno vsaj 10 različnih, verjetno zato, da si vsako jutro otežim izbiro še pri tem (kaj obleči je težava št. 1 😉 ). Pred kratkim me je v nabiralniku pričakal paketek spletne trgovine Tvojedarilo.com, v katerem se je skrival parfumček GUESS Girl Summer Edition. Na prodajne police so pri Guessu imenovani parfum postavili že leta 2013, kot prazovanje njihove 30. obletnice delovanja, vendar je ta parfum, v sončno-rumeni steklenički s pokrovčkom v obliki rože, primeren za prav vsako poletje. Za obraz oglasne kampanije so si izbrali ameriško igralko in model Amber Heard, ki čudovito sovpada s tematiko dekleta, ki se želi zabavati na soncu.

Zgornje note so sadne, z notami malininega nektarja, melone in bergamotke. Srce parfuma je pretežno cvetlični – brazilska orhideja, akacijev cvet in lilija. V osnovnih notah pa se vonja avstralsko sandalovino in vanilijo iz Madagaskarja.

Sama imam rada sladke vonje, v hladnejših mesecih leta so le-ti bolj močni, taki, ki te ob vonjanju ogrejejo, poleti pa imam raje sveže in hkrati sadne. Guessov parfum je zato narejen kot nalašč zame! Vonj bi opisala kot svež, sexy, malo skrivnosten in idealen za poletne dni, saj te njegov vonj popelje na rajske plaže s palmami in kokosi. Takoj, ko parfum posprejamo nase, je vonj citrusni, vendar se čez nekaj časa razdiši v prijetno sadnega, ki traja in traja. Vonj je primeren za mlade in mlade po srcu, saj je zelo nosljiv, prikupen in hkrati lahek ter poln svežine.

V spletni trgovini Tvojedarilo.com boš za GUESS Girl Summer Edition 50 ml toaletne vode odštela zgolj 22,14€, ob nakupu nad 30€ pa bo poštnina popolnoma BREZPLAČNA, poleg tega pa boš prejela tudi DARILO! Na njihovi strani najdeš resnično ogromno ponudbo parfumov, izbiraš lahko tudi med kozmetičnimi izdelki, ženskimi oblačili, z veseljem pa tudi priskočijo na pomoč, če si brez idej za darilo. Na otrocih svet stoji, zato niso pozabili niti na najmlajše.

Že veš, kaj bo Tvojedarilo ljubljeni osebi? 😉