Drew Barrymore uporablja samo 3 izdelke za nego kože in to so…

“Izločila sem skoraj vse izdelke za nego kože.”

Če obstaja ena beseda, s katero bi najbolje opisali Drew Barrymore, je to iskrena. Ne glede na to, ali ustvarja varen prostor za svoje goste, da so lahko pristni, ali deli odkrite zgodbe o svojem burnem odraščanju, Drew bo vedno govorila resnico in zagovarjala iskrenost.

Čeprav je igralka, ki je postala voditeljica pogovorne oddaje, zdaj bolj na strani anketirancev, ki zastavljajo vprašanja, je pred kratkim kot gostja pri Oprah Daily govorila o vseh stvareh povezanih z menopavzo in razkrila, da uporablja samo tri izdelke za nego kože zaradi njene izjemno občutljive kože.

Potem ko je delila svoje nedavne “aha” trenutke menopavze – pred kratkim je izvedela, da je še vedno v perimenopavzi, saj še ni prestala 12-mesečnega cikla brez menstruacije, se je Drew lotila vseh stvari, povezanih z nego kože v menopavzi, in za Oprah Daily pojasnila, da je “izločila skoraj vse izdelke za nego kože.”

Čeprav se nekaterim morda zdi noro izločiti večino izdelkov iz negovalne rutine kože, pa je bila Drew praktično primorana sprejeti to odločitev zaradi menopavze. “Vse je dražeče,” je povedala in pojasnila, da njena koža, ki dozoreva, preprosto ne zmore več marsičesa. “Res je težko, ker sem hodila v trgovino in preizkušala vse te različne izdelke, vikende pa sem rada preživljala na tretmajih doma. Ničesar od tega ne morem več početi.”

Kar zadeva izdelkov, pa je zvezdnica preprosta. “Imam zelo minimalno rutino z milom, micelarno vodo Garnier za odstranjevanje ličil in olje vitamina E,” pravi.