Trkaj, Repki in Challe Salle vabijo vse maske v Citypark

V Cityparku, našem največjem nakupovalnem središču tudi letos pripravljajo veselo pestro dogajanje za vse nadobudne pustne šeme.

To soboto bo ob 11. uri nastopil Trkaj z Repki. Ob 12. uri sledi velika pustna povorka z maskotami, plesalci in akrobati, ki bodo zimo odganjali po nakupovalnih ulicah.

V Cityparku, našem največjem nakupovalnem središču tudi letos pripravljajo veselo pestro dogajanje za vse nadobudne pustne šeme - Modna.si
V Cityparku, našem največjem nakupovalnem središču tudi letos pripravljajo veselo pestro dogajanje za vse nadobudne pustne šeme (Foto: Robert Krumpak)

Pustni torek, 13. februar, bo prav tako v znamenju pustne povorke, ki se začne ob 16:30. Temu sledi še koncert priljubljenega pevca Challeta Salleta ob 18. uri. Skupaj z njim odpojte Lagano, Poln kufer in Letim.

Najboljše pustne maske bodo, že tradicionalno, nagradili s praktičnimi nagradami - Modna.si
Najboljše pustne maske bodo, že tradicionalno, nagradili s praktičnimi nagradami (Foto: Robert Krumpak)

Vse šeme čaka posebno presenečenje, in sicer brezplačni slastni krofi. Najboljše pustne maske bodo, že tradicionalno, nagradili s praktičnimi nagradami. Vso dogajanje bo na prireditvenem prostoru pri prodajalni Humanic v pritličju nakupovalnega središča.