Domov » Praznično » Družina Kardashian objavila vsakoletno praznično fotografijo

Družina Kardashian objavila vsakoletno praznično fotografijo

PrazničnoVIP
Družina Kardashian objavila vsakoletno praznično fotografijo
📷 Calvin Klein

Poglej, kdo vse manjka na fotografiji in zakaj!

Kardashian-Jenner družina je razkrila svojo uradno družinsko praznično fotografijo za leto 2018, ki pa je precej drugačna od preteklih let.

Na fotografiji je Kim Kardashian West s svojo 5-letno hčerko North, 3-letnim sinom Saintom in 11-mesečno hčerko Chicago, Kourtney Kardashian s svojim 9-letnim sinom Masonom, 6-letno hčerko Penelope in 3-letnim sinom Reignom, Khloé Kardashian s svojo 8-mesečno hčerko True, Kylie Jenner s svojo 10-mesečno hčerko Stormi ter Robova 2-letna hčerka Dream.

Kendall Jenner, Kris Jenner in tudi Rob Kardashian manjkajo na fotografiji. Kendall je imela v tistem času fotografiranje, poleg tega pa se ji je tako ali tako zdelo veliko bolje, da so na fotografiji le mamice z otroci, Kris Jenner pa je imela poslovni sestanek. Rob Kardashian pa se že leta izogiba družinskim fotografiranjem.

“Vesel božič!! ✞ Vsi vam želimo ljubezen in harmonijo ✞ Do sedaj je to moj daleč najljubši božič ✞ Imam vse, kar sem si kdajkoli želela ✞ DRUŽINO ✞,” je Khloe zapisala pod družinsko praznično fotografijo na svojem Instagramu.