Družina Kourtney Kardashian v porodnišnici! Je zvezdnica rodila?

Krožijo govorice, da je Kourtney Kardashian morda že rodila svojega četrtega otroka!

44-letna resničnostna zvezdnica je pričakovala svojega četrtega otroka in svojega prvega otroka z možem Travisom Barkerjem, pred kratkim pa smo tudi izvedeli, da namerava par svojega sinčka poimenovati Rocky Thirteen Barker.

Preberi si tudi:
Razkrito ime otroka Kourtney Kardashian in Travisa Barkerja ter kdaj ima rok poroda! - Modna.si

Razkrito ime otroka Kourtney Kardashian in Travisa Barkerja ter kdaj ima rok poroda!

Travis Barker je uradno potrdil ime, ki sta ga s Kourtney Kardashian izbrala za svojega sina, razkril pa je tudi rok poroda. Med nastopom v podkastu One Life…

TMZ poroča, da so prejeli namige o prihodu Kourtney v medicinski center Cedars-Sinai v Los Angelesu, kjer je rodila vse svoje otroke. Viri so za portal tudi povedali, da bo porod sprožen, Kourtney pa je pred tem dejala, da si želi, da se otrok rodi na noč čarovnic.

Tako Travis kot Kourtneyina sestra Kylie Jenner sta bila v četrtek, 3. novembra popoldne opažena med vožnjo do Cedarsa. “Priče so jo opazovale, ko je vstopila v objekt,” so zapisali na portalu.

Preberi si tudi:
10-letna North West si želi prevzeti znamki Skims in Yeezy - Modna.si

10-letna North West si želi prevzeti znamki Skims in Yeezy

North West ima velike načrte, da bo v modnem poslu sledila stopinjam svojih staršev Kim Kardashian in Kanyeja Westa. V novem intervjuju za revijo i-D je razkrila svoje…