10-letna North West si želi prevzeti znamki Skims in Yeezy

North West ima velike načrte, da bo v modnem poslu sledila stopinjam svojih staršev Kim Kardashian in Kanyeja Westa. V novem intervjuju za revijo i-D je razkrila svoje karierne želje.

10-letna North, ki na fotografijah nosi lastna oblačila in dodatke, je v intervjuju spregovorila o tem, kaj lahko oboževalci pričakujejo od naslednje generacije podjetnic Kar-Jenner.

“Nekega dne želim imeti Yeezy in Skims in želim biti lastnica podjetja,” je izjavila, ko so jo vprašali, kaj želi biti, ko odraste.

Povsem logično je, da bi si North želela voditi milijarde dolarjev vredna podjetja svojih staršev, saj že od malih nog spremlja njuni poslovni karieri.

Ampak najstarejša med štirimi West-Kardashian otroki ne išče ravno stilskih nasvetov pri starejši generaciji. Na vprašanje, naj poimenuje svojo stilsko ikono, je North odgovorila: “Jaz”.

Preberi si tudi:
Kylie Jenner, Kim Kardashian - Modna.si

Kylie Jenner in Kim Kardashian poskušata nazaj kupiti deleže v svojih podjetjih

Pred skoraj štirimi leti je Kylie Jenner postala milijarderka, ko je prodala 51 % svojega podjetja Kylie Cosmetics za 600 milijonov dolarjev. Zmagovalni dražitelj Coty Inc. je del…