Eminem in Christina Aguilera: Od simpatije do sovraštva

Christina Aguilera in Eminem sta bila udeležena v enem najbolj legendarnih zvezdniških prepirov v zgodnjih 2000-ih, vendar teorija oboževalcev kaže na to, da bi se njuno razmerje lahko razvilo povsem drugače.

Pravzaprav nekateri oboževalci celo menijo, da bi pevka in raper lahko končala kot en izmed najbolj vplivnih zvezdniških parov.

Ko so prebrskali nekaj arhivskih posnetkov, so oboževalci dokumentirali trenutek, ko sta Christina in Eminem, čigar pravo ime je Marshall Mathers, prešla od javnega priznanja, da sta si naklonjena, do tega, da je Marshall pop zvezdnico kritiziral v več svojih pesmih.

Viralni videoposnetek na TikToku je odkril posnetke obeh ustvarjalcev uspešnic, ki sta si na začetku njune kariere zelo naklonjena.

Christina je za raperja med intervjujem povedala, da se ji zdi “srčkan” in ga kasneje označila za “simpatijo”.

Medtem je Eminem razkril, da ima v svoji hiši posterje pop zvezdnice in Britney Spears. Zdi se, da so bili posterji na posebnem mestu, saj je mednje nameraval postaviti nagrade MTV Video Music Award.

“Srčkana je in slišal sem malenkosti, ki jih je povedala o meni ali karkoli, karkoli,” je raper sramežljivo rekel v drugem posnetku intervjuja. Kasneje se je pošalil, da jo je odpeljal domov za eno noč, namesto da bi sprejel nagrado.

In kaj se je kasneje spremenilo? Christina naj bi nato spregovorila o eni izmed Eminemovih pesmi. Med snemanjem dokumentarca za MTV je Christina spregovorila o Eminemovem videospotu “My Name Is”, vendar pa ni povedala le laskavih stvari. Video na TikToku je prikazal, kako je razpravljala o njegovem razmerju z nekdanjo partnerko Kim Scott, ki jo je v svoji glasbi omenjal na nasilne načine.

Christina je komentirala govorice, da sta se Eminem in Kim poročila in dodala, da je že prej poročal o njenem umoru.

“Ne dovoli, da te moški ne spoštuje,” je rekla in izkoristila trenutek za spodbujanje žensk, naj se uprejo moškim, ki z njimi ravnajo slabo. Zdi se, da je bil to konec Eminemovega prijateljskega odnosa z njo.

@daegan.dzl They would’ve been so good together tho. #eminem #christinaaguilera #daegandzl ♬ Long Way 2 Go – Cassie