fbpx

TOP 5 najdražjih zvezdniških porok vseh časov

Ljubezen je v zraku!

Znano je, da zvezdniki zapravljajo ogromne vsote denarja za različno razkošje – od avtomobilov in čolnov do ogromnih dvorcev in osupljivih dopustov. In poroke prav nič ne zaostajajo!

V preteklih letih se je več zvezdnikov znašlo na naslovnicah zaradi svojih dragih porok, pri čemer niso varčevali z dizajnerskimi oblekami, obilico rož, velikanskimi večnadstropnimi tortami, slikovitimi lokacijami in seveda ogromno varnosti.

V nadaljevanju ti razkrivamo TOP 5 najdražjih zvezdniških porok vseh časov.

(IZENAČENO) 5. Michael Jordan in Yvette Prietto

Stroški: 10 milijonov dolarjev

Legenda lige NBA in manekenka sta se poročila v škofovski cerkvi Bethesda-by-the-Sea, čemur je sledil sprejem v klubu Bear’s Club v Jupitru na Floridi. Tiger Woods in Spike Lee sta bila med več kot 300 gosti, nastopila pa sta Usher in Robin Thicke.

(IZENAČENO) 5. Kim Kardashian in Kris Humphries

Stroški: 10 milijonov dolarjev

Poroka resničnostne zvezdnice in košarkarja je bila na zasebnem posestvu v Montecitu v Kaliforniji, posneta za posebno oddajo v dveh delih na E!. Dogodek je vključeval skoraj 2 metra visoko torto, poročno obleko okrašeno s kristali Swarovski in nastop Robina Thicka. Samo Kimin prstan je stal dva milijona dolarjev.

3. Princ William in Kate Middleton

Stroški: 34 milijonov dolarjev

Kraljevi par je samo za varnost porabil 33 milijonov dolarjev, poroča ABC News. Njuna dva sprejema sta stala približno 800.000 dolarjev, vključno s poročno torto iz bele maslene kreme in ženinovo torto s čokoladnim biskvitom, ki naj bi stala 80.000 dolarjev.

2. Princ Harry in Meghan Markle

Stroški: 42,8 milijona dolarjev

Tako kot princ William in princesa Kate je tudi kraljevi par samo za varnost porabil neverjeten znesek: približno 40,1 milijona dolarjev. Obleka, rože in stekleni šotor za sprejem so stali približno 2,7 milijona dolarjev.

1. Princ Charles in princesa Diana

Stroški: 48 milijonov dolarjev

Stroški poroke naj bi skupaj znašali 48 milijonov dolarjev, pri čemer je bilo takrat za varnost porabljenih 600.000 dolarjev. Poroko v katedrali svetega Pavla si je ogledalo dva milijona gledalcev in 750 milijonov ljudi preko televizije. Imeli naj bi kar 27 poročnih tort in 1 meter in pol visoko glavno torto.