Domov » VIP » Ena stvar, ki jo ljudje zamerijo Kardashian-Jenner mamicam

Ena stvar, ki jo ljudje zamerijo Kardashian-Jenner mamicam

VIP
Ena stvar, ki jo ljudje zamerijo Kardashian-Jenner mamicam
📷 Khloé Kardashian / Instagram

Nobena skrivnost ni, da Kardashian-Jenner sestre živijo zelo razkošno. So ene izmed najbogatejših zvezdnic, kar pomeni, da imajo privilegije, o katerih večina navadnih ljudi lahko samo sanja.

Medtem ko Kar-Jennerke pogosto ocenjujejo glede različnih aspektov njihovega življenja, ima družina en drag privilegij, ki pa je deležen največ kritik oboževalcev, saj izgleda, kot da ga hočejo skriti.

Kardashian-Jenner sestre, ki imajo otroke, so zaposlene ženske, ki vodijo svoja podjetj, hkrati pa poskušajo vzdrževati svoja gospodinjstva, zato nikakor ne preseneča dejstvo, da najemajo varuške, ki jim pomagajo skrbeti za njihove otroke.

Vendar pa številne gledalce moti, da Kar-Jenner mamice pogosto ne priznavajo, da imajo okoli sebe ljudi, ki jim pomagajo pri njihovih vsakodnevnih opravilih. Namesto tega se slavne sestre trudijo projicirati podobo, da so matere, ki vse naredijo same.

“Ne razumem, zakaj so varuške tak tabu,” je ena oseba komentirala na Redditu. “Sprejmite dejstvo, da imate lahko pomoč. Niste super ženska. Tako so zaposlene, zakaj ne bi imele nekoga, da bi jim pomagal?!”

Koliko varušk imajo Kardashian-Jenner mamice

Slavne mamice ne govorijo veliko o varuškah, ki jih imajo za svoje otroke in pogosto mora osebje, ki dela za njih, podpisati izjavo o nerazkrivanju podatkov. In prav zato natančno številko varušk, ki jih imajo vsaka slavna sestra, ni znano.

Številni oboževalci slavne družine so prepričani, da ima vsaka Kar-Jenner mamica pomoč. Kim Kardashian, na primer, naj bi imela tri varuške, ko je imela tri otroke. Zdaj, ko ima štiri, je zelo verjetno najela še eno varuško, ki ji pomaga skrbeti za njeno družino.

Glede na poročilo strani Radar Online, ko je imela Kim samo tri varuške, je za njih zapravila med 50 in 100.000 dolarjev na mesec. Ta znesek se je od takrat verjetno povečal.

Tudi ostale sestre naj bi imele varuške, vendar bližnji viri trdijo, da želijo čim več same skrbeti za svoje otroke. Ena od oseb blizu slavne družine je za People razkrila, da ima Khloé Kardashian okoli sebe rada nekoga, ki je izkušen, vendar se trudi večino dela opraviti sama, ko gre za njeno hčer True.