Domov » Lepota & zdravje » Enostavni triki profesionalnih vizažistov, ko nimajo časa za popolno ličenje

Enostavni triki profesionalnih vizažistov, ko nimajo časa za popolno ličenje

Lepota & zdravjeLičenje
Enostavni triki profesionalnih vizažistov, ko nimajo časa za popolno ličenje
📷 RawPixel

Zgodnje jutranje vstajanje in popolno ličenje obraza pred odhodom od doma je lahko precej težavno, ko je vse, o čemer lahko razmišljaš le, kako bi še naprej ležala v postelji. Je še katera prevečkrat pritisnila na tipko za dremež in morala nato ličila nanašati na vlaku/avtobusu ali pa na stranišču v službi?

Nihče nima boljših nasvetov za ličenje od profesionalnih umetnikov ličenja. Kako izgledati urejeno v zadnjem trenutku, ko ti primanjkuje časa in idej? Beri naprej…

 

1. Nanesi šminko
Šminke so najbolj enostaven način, kako lahko v trenutku izgledaš urejeno. Izberi le odtenek, ki se poda tvojemu tenu polti in modnemu stilu.

 

2. Dodaj malo sijaja
S prstancem nanesi malo sijočega senčila na vrh ličnic, veke in notranje kotičke oči, da ustvariš subtilen, naravni sijaj. Zaradi tega trika ne ptrebuješ nobenega tekočega pudra ali korektorja.

 

3. Zadimi
Najlažji način, kako ustvariš malo drame na očeh je, da narediš zadimljene oči. Vzemi črno črtalo za oči, naredi črto ob zgornjih trepalnicah in jo nato s prstancem zablendaj. Nato nanesi črtalo še v notranjost zgornje veke (linija pod trepalnicami) in nato tesno zapri oči, da se črtalo odtisne še na spodnjo veko.

 

4. Fejkaj
Za instantno bolj odprte oči in fejkanje popolnoma budnega videza, nanesi malo belega ali kožnega črtala na notranji del spodnje veke.

 

5. Zavihaj trepalnice
V le nekaj sekundah lahko odpreš oči tako, da s kodralnikom privihaš trepalnice. Kodralnik drži stisnjen na mestu 30 sekund, da zagotoviš dolgotrajen, odprt pogled.