Enrique Iglesias sporočil žalostno novico

Enrique Iglesias je pripravljen na spremembo.

Med promocijo svoje prihajajoče turneje z Rickyjem Martinom in Sebastianom Yatro je 46-letni pevec razkril, da je njegov prihajajoči album z naslovom Final morda zadnji.

“To bi lahko bil moj zadnji album,” je dejal Enrique med vprašanji in odgovori, objavljenimi na Instagramu. “To ni nekaj, o čemer sem razmišljal zadnjih nekaj mesecev. To je nekaj, o čemer sem razmišljal zadnjih nekaj let.”


“Izšla bosta Volume 1 in Volume 2, ampak sta pod Final,” je pojasnil Enrique. “Nevem. Sem v tistem trenutku v svojem življenju, tistem poglavju v svojem življenju, ko mislim, da je pravi čas, da ga izdam in o tem razmišljam od leta 2015.”

Čeprav morda ne bo več izdajal albumov, je Enrique dodal, da “nikoli ne bo prenehal ustvarjati glasbe”.

“Nikoli ne bom nehal pisati pesmi, ker rad pišem pesmi. Rad pišem pesmi, vendar bom to naredil na drugačen način,” je nadaljeval Enrique. “To pomeni, da jih ni treba nujno zapakirati kot album. Zato je ta projekt zame pomemben.”

Enrique je v zadnjih nekaj letih užival veliko časa brez pozornosti, ko je z dolgoletno ljubeznijo Ano Kournikovo vzgajal njune tri otroke: Mary (1) in 3-letna dvojčka Lucy in Nicholas.

Enrique bo album Final Vol. 1 izdal 17. septembra.