Je Kanye West kar sam razkril, da je prevaral Kim Kardashian?

Do nezvestobe naj bi prišlo po njunem drugem otroku…

Kanye West še naprej dviguje prah s svojim novim albumom Donda, s katerim podira vse rekorde. Po lažni poročni slovesnosti med njegovim zadnjim dogodkom poslušanja novega albuma in večkratni prestavitvi izida plošče, je zdaj ta končno tu, raper pa je v enem od besedil pesmi razkril nekaj, kar je šokiralo poslušalce.

V skladbi “Hurricane” Kanye na videz prizna, da je prevaral svojo nekdanjo ženo Kim Kardashian, potem ko sta zakonca že imela svoja prva dva otroka: North (8) in Saint (5).


“Here I go actin’ too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin’ after two kids / It’s a lot to digest when your life always movin’.”

Raper pove, da se je pretvarjal, da je prebogat, da je z novo punco in da ve, kakšna je resnica. Po dveh otrocih se še vedno “zabava”, veliko je za predelati, ko se ti v življenju konstantno nekaj dogaja.

Vir je za People povedal, da so besedila “na nek način [Kanyejevo] pričanje o vsem, kar je naredil narobe ter njegovo opravičilo in prevzemanje odgovornosti.”

Februarja je Kim po skoraj sedmih letih zakona vložila zahtevek za ločitev od Kanyeja. In čeprav so mnogi verjeli, da bosta morda preklicala ločitev zaradi nedavnega nastopa Kim na Kanyejevem dogodku, je bližnji vir potrdil, da sta še vedno v procesu ločitve.