fbpx

Film 50 odtenkov sive v videospotu


Samo še nekaj tednov nas loči od težko pričakovane premiere filma 50 odtenkov sive, ampak če želiš že zdaj videti nekaj še nikoli prikazanih prizorov iz filma, si nujno oglej najnovejši video Ellie Goulding za pesem “Love Me Like You Do”.

Skladba je tudi na soundtracku za film, ki bo doživel premiero 14. februarja in video, kot rečeno, vključuje tudi prizore, ki niso bili prikazani niti v napovedniku za film in nekaj takih, ki so bili. Poleg Ellie, ki v videu pokaže nekaj plesnih korakov, lahko v njem vidimo tudi Anastasio Steele (Dakota Johnson) in Christiana Greya (Jamie Dornan) v čustvenem plesnem trenutku. V videu je tudi prikazano tudi nepričakovano srečanje v trgovini strojne opreme.

Skupina The Weeknd je prav tako izdala video za pesem “Earned It”, ki je vključena na težko pričakovanem soundtracku filma, kot tudi Beyonce za pesem “Haunted”, poleg katere ima na njem tudi že znano pesem “Crazy In Love”, vendar v remix izvedbi.

Torej, rezervirajte si datum 14. februar za ogled filma, že danes pa si lahko ogledate video Ellie Goulding s klikom na sliko na vrhu.