MAC trgovina v Zagrebu

Pa smo jo končno dočakali! Do sedaj je bila najbližja M·A·C trgovina v avstrijskem Grazu, od 23. januarja pa so tudi med slavnimi zelo priljubljena ličila na voljo pri naših južnih sosedih. Po poročanju buro247.hr se je največja MAC trgovina v jugovzhodni Evropi odprla v Zagrebu na ulici Ilica 7 (vhod iz Preobraženske ulice).

M·A·C (Make-up Art Cosmetics) kozmetika, ki jo obožujejo tudi svetovno znani umetniki ličenja, je odprla svojo prvo trgovino na Hrvaškem in sicer v samem središču Zagreba. V skladu s filozofijo znamke “vse starosti, vse rase, vsi spoli” (v originalu “All Ages, All Races, All Sexes”) boste v trgovini lahko našli široko paleto M·A·C izdelkov, ki ustrezajo različnim tenom kože, kot tudi številnim barvam oči in ustnic.

Od zdaj naprej boste lahko že v dobri urici (če ste iz Ljubljane) našle točno tisto, kar potrebujete za dosego želenega make-up videza, v pomoč pri izbiri pa vam bodo nadarjeni in strokovno usposobljeni vizažisti, ki bodo v trgovini z veseljem razkrivali najnovejše trende, tehnike in nasvete glede ličenja.

Si se tudi ti razveselila odprtja M·A·C trgovine? Katero znamko si še želiš bliže nam?