Kako izgledati razkošno

Vsaka si verjetno želi izgledati razkošno in za to ne zapraviti ogromno denarja. Predstavili vam bomo načine, kako boste izgledale, kot da ste nakupovale v trgovinah dragih modnih oblikovalcev, v resnici pa ste oblačila kupile v denarnicam prijaznih trgovinah.

PULOVER
Ko kupujete puloverje (trenutno je pač sezona toplih puloverjev), bodite pozorne, da niso tanki in prosojni, ampak iz debelejši materialov in malenkost težji. Super je tudi, če najdete puloverje, ki niso popolnoma gladki, ampak imajo neko strukturo, npr. rebrasto ali da imajo naštrikan vzorec. Taki detajli naredijo vsak pulover bolj luksuzen, tudi če zanj niste zapravile ogromno denarja.

JEANS HLAČE
Ko kupujete trpežne jeans hlače, ki vam ne bodo zrdžale samo eno sezono, boditi pozorne na sestavo, ki naj vsebuje vsaj 90% bombaža in vsaj 2% elastana (oz. spandexa ali lycre). Ker so take hlače zelo elastične, vam tudi ne bo treba paziti, da bi zdrsnile nižje vsakič, ko se prepognete.

TORBICA IZ UMETNEGA USNJA
Pravo usnje ali umetno usnje? To je sedaj vprašanje. Mi smo definitivno za torbice iz umetnega usnja, vendar pa le-te lahko izgledajo cenene oz. nekakovostne in se že na prvi pogled opazi, da torbica ni iz pravega usnja. Tega pa zagotovo nobena noče. Ko boste naslednjič kupovale torbico iz umetnega usnja, bodite pozorne na to, da ima usnje neko teksturo, saj tako izgleda, kot da je usnje pravo. Druga pomembna stvar pa je, da naj ima torbica iz umetnega usnja vedno trdno, stabilno obliko, da tudi ko se jo nekam odloži, ne “pade skupaj”. Taka torbica izgleda zelo razkošno pa čeprav ste zanjo morda zapravile zgolj 20€.

GLEŽNJARJI
Ko iščete gležnjarje, ki bi imeli razkošni pridih, se izogibajte takim, ki imajo kot dodatek verige, nete in podobne detajle. Osredotočite se na gležnjarje, ki so iz gladkega (umetnega) usnja z minimalističnim dizajnom. Take gležnjarje boste tudi z lahkoto nosile iz sezono v sezono saj so klasični, večni kos.