Prihaja uradna H&M Coachella kolekcija

Čeprav je Coachella bolj glasbeni in umetniški festival, ne bi bil to kar je brez vseh zvezdniških nastopov in boemske mode. Švedska znamka H&M, katere kose lahko pogosto zasledimo na obiskovalcih tega festivala, je oznanila, da bodo letos sodelovali s Coachella Valley Music & Arts Festival, kolekcija pa se bo imenovala H&M Loves Coachella (prevod: H&M ljubi Coachello).

Kot pravijo pri H&M, bo kolekcija vsebovala tako moška kot ženska oblačila in modne dodatke (artikli bodo v rangu nekje od 5 pa do 50€). Pri ženski kolekciji bo prevladoval romantični stil z grafično potiskanimi topi, resicami, čipkami, kratkimi topi, romperji (krajša obleka s hlačami), kratkimi hlačami in dolgimi hlačami s širokimi hlačnicami.

Glasbeni festival na prostem v zadnjih letih postaja vedno bolj priljubljen med obiskovalci, pod imenom Coachella pa se po Ameriki med marcem in oktobrom zvrsti več kot 100 prireditev. Po zapisu revije Billboard naj bi se v letu 2013 zvrstilo več festivalov kot v kateremkoli letu v preteklosti. To pa je veliko priložnosti za modne navdušence!

H&M Loves Coachella kolekcija bo od 19. marca na voljo na uradni spletni strani hm.com in v približno 350 trgovinah po vsej Ameriki, od 26. marca pa tudi povsod drugod po svetu. Kot nalašč za nakup novih oblekic za na Coachello, ki poteka od 10.-12. aprila in od 17.-19. aprila. Na samem prizorišču pa bo celo pop-up H&M trgovina.

Ta čas, ko čakamo na izid kolekcije, pa si poglejmo nekaj stajlingov s tega priljubljenega festivala…