Forbes razkril, kdo so najbolje plačani zvezdniki leta 2017!

Forbes je v ponedeljek objavil vsakoletno lestvico 100 najbolje plačanih zvezdnikov, rezultati pa temeljijo glede na njihove prihodke v zadnjih 12-ih mesecih.

Najbolje plačan zvezdnik za letošnje leto je Sean “Diddy” Combs. Hip hop umetnik in modni mogotec, ki je bil prvi zvezndik, ki se je pojavil na naslovnici revije Forbes pred skoraj dvema desetletjema, je danes vreden več kot 820 milijonov dolarjev, po zaslugi prihodkov iz turneje Bad Boy Family Reunion Tour, solastništva Ciroc vodke in prodaji njegove linije oblačil Sean John, ki je bila ocenjena na okoli 70 milijonov dolarjev.

Po lanskoletni uvrstitvi na 34. mesto, je Beyoncé letos s 105 milijoni dolarjev prihodkov zasedla drugo mesto. Pri tolikšnem zaslužku sta ji pomagala njena svetovna turneja Formation World Tour in album Lemonade. Avtorica uspešnic o Harryju Potterju J.K. Rowling je pristala na 3. mestu s 95 milijoni dolarjev prihodkov, Drake se je uvrstil na 4. mesto s 94 milijoni dolarjev prihodkov, s 93 milijoni dolarjev prihodkov pa mu sledi nogometaš in lomilec ženskih src Cristiano Ronaldo.

Novinka na lestvici je Kylie Jenner, ki je s starostjo 19 let najmlajša zvezdnica na Forbesovi lestvici. Z 41 milijoni dolarjev prihodka je zasedla 59. mesto.

Po poročanju revije naj bi vseh 100 največjih zvezdniških zaslužkarjev skupaj zaslužilo kar 5.15 milijard dolarjev (brez odštetih davkov).

To je 10 najbogatejših:

1. Sean “Diddy” Combs – 130 milijonov dolarjev
2. Beyoncé Knowles – 105 milijonov dolarjev
3. J.K. Rowling – 95 milijonov dolarjev
4. Drake – 94 milijonov dolarjev
5. Cristiano Ronaldo – 93 milijonov dolarjev
6. The Weekend – 92 milijonov dolarjev
7. Howard Stern – 90 milijonov dolarjev
8. Coldplay – 88 milijonov dolarjev
9. James Patterson – 87 milijonov dolarjev
10. LeBron James – 86 milijonov dolarjev