FOREO: Čas je za najboljše ponudbe za črni petek

Najbolj vznemirljivo in najbolj pričakovano obdobje nakupovanja je pred nami, vodilna švedska beauty tech znamka FOREO pa je pravkar napovedala odlične ponudbe za črni petek.

Priljubljeni lepotni pripomočki, s katerimi lahko razvajate svojo kožo, pa tudi vaše najbližje ob prihajajočih praznikih, bodo od 18. do 28. novembra znižani do kar 40 %.

Po posebnih cenah bodo na voljo tudi prodajne uspešnice FOREO – BEAR, LUNA 3 plus in UFO 2, popusti pa bodo na voljo pri uradnih partnerjih: NAMA, douglas.si in spleticna.si.

FOREO UFO 2 - Modna.si
FOREO UFO 2

FOREO BEAR

Najboljši način, da vaša koža zasije v le treh minutah? Zabaven in učinkovit trening, ki vam ga bo zagotovil neprekosljivi FOREO BEAR. Ta pripomoček deluje na več kot 65 mišic obraza in vratu ter zagotavlja neinvazivni lifting obraza v zabavni in sproščujoči negi.

Njegov spodbujevalni mikrotok naredi kožo bolj elastično in čvrstejšo, pulzacije T-Sonic™ pa sprostijo točke napetosti obraznih mišic in zgladijo gube.

Po posebni ceni bo na voljo tudi FOREO BEAR mini s tremi jakostmi mikrotoka in sistemom Anti-Shock, ki zagotavlja varen in neboleč prenos toka na kožo.

FOREO Bear mini - Modna.si
FOREO Bear mini

FOREO UFO 2

Hidracija je eden najpomembnejših korakov v rutini kakovostne nege kože in FOREO UFO 2 bo poskrbel, da bo vaša koža nahranjena in hidrirana še do šest ur po tretmaju.

UFO 2 zagotavlja intenzivno nego obraza v le dveh minutah ter vsebuje krioterapijo, termoterapijo, sproščujoče pulzacije T-Sonic in celoten spekter LED-luči. Ta naprava je kot nalašč za ustvarjanje spa doživetja v vašem domu in sproščanje v hladnejših večerih.

Češnja na torti? Poleg naprav bodo znižane tudi maske UFO, FOREO UFO, FOREO UFO mini 2 in FOREO UFO mini.

FOREO UFO 2 - Modna.si
FOREO UFO 2

Linija FOREO LUNA

Linija FOREO LUNA je ustvarjena za najnežnejše in najtemeljitejše čiščenje kože, v sklopu ponudbe za črni petek pa boste po posebnih cenah lahko našli tudi prodajni uspešnici LUNA 3 ter praktični mini napravi – LUNA mini 3.

Zobna ščetka FOREO ISSA 3 - Modna.si
Zobna ščetka FOREO ISSA 3

Z mehkimi in ultra higieničnimi napravami iz linije LUNA bo čiščenje obraza postalo sproščujoč negovalni ritual, po katerem bo vaša koža zasijala.

Presenečenja pa se ne končajo pri napravah za nego obraza, saj je FOREO pripravil posebne ponudbe tudi za linijo ustne nege.

Če želite izboljšati svojo ustno higieno, je pravi čas, da izberete eno od soničnih zobnih ščetk FOREO: ISSA 3, ISSA 2, ISSA mini 3 in ISSA mini, ISSA mini 2, ISSA kids, ISSA mikro ali ISSA play.

FOREO IRIS - Modna.si
FOREO IRIS

Po posebnih cenah bo na voljo tudi priljubljena masažna naprava FOREO IRIS za predel okoli oči ter negovalni izdelki FOREO, SERUM SERUM SERUM in Micro Foam Cleanser.

Si že dolgo želite razvajanja s katerim od izdelkov FOREO in svojo rutino nege dvigniti na novo raven? Raziščite ponudbe za črni petek znamke FOREO in si vašega lepotnega zaveznika privoščite po odlični ceni!

 

Ponudbe za črni petek znamke FOREO bodo na voljo od 18. do 28. novembra.