Kdaj bo Kylie Jenner razkrila novo ime svojega sina

Kylie Jenner je delila nove podrobnosti o svojem sinčku!

Med finalno epizodo druge sezone serije The Kardashians, je 25-letna resničnostna zvezdnica razkrila, ali je svojemu devetmesečnemu sinu že uradno spremenila ime, odkar je kmalu po rojstvu razkrila, da mu je ime Wolf.

“Letošnje leto je bilo zame zelo preobrazbeno,” je povedala Kylie. “Toliko neverjetnih stvari je, nad katerimi sem resnično navdušena, da se družim s svojimi otročki in resnično potopim v svoje delo.”

Kylie je nato potrdila, da je sinovo uradno ime “še vedno Wolf”, vendar je podražila dražila, kdaj bo oboževalcem končno povedala njegovo novo ime.

“Vam bom sporočila, ko ga spremenim. Mogoče vam bom povedala v tretji sezoni,” je dodala Kylie, medtem ko je pomežiknila v kamero.

Kylie in Travis Scott sta svojega sinčka pozdravila februarja letos. Takrat je razkrila, da mu je ime Wolf, mesec kasneje pa je Kylie sporočila, da sta se z 31-letnim Travisom odločila, da mu spremenita ime.

Kylie in Travis sta tudi starša 4-letne hčerke Stormi.

Preberi si tudi:
Kylie Jenner - Modna.si

“Naravno” lepa Kylie Jenner pravi, da ne potrebuje veliko ličil

Kylie Jenner pravi, da “ne potrebuje veliko” ličil, ker je “naravno” lepa. 25-letna ustanoviteljica Kylie Cosmetics je pred kratkim na Instagramu pokazala svoj minimalistično naličen obraz, za kar…