“Naravno” lepa Kylie Jenner pravi, da ne potrebuje veliko ličil

Kylie Jenner pravi, da “ne potrebuje veliko” ličil, ker je “naravno” lepa.

25-letna ustanoviteljica Kylie Cosmetics je pred kratkim na Instagramu pokazala svoj minimalistično naličen obraz, za kar je poskrbel njen dolgoletni umetnik ličenja Ariel Tejada.

Z rosno poltjo, popolnimi obrvmi in nežno rožnatimi ustnicami je pozirala v svojem videu na Instagram zgodbah, ki ga je kasneje objavil The Shade Room.

“To ličenje je nekaj drugega”, je v kamero izjavila zvezdnica. “Skoraj ničesar nisem naredil,” se je vmešal Ariel izven kamere, kar je Kylie spodbudilo k odgovoru: “Ja, in res je, res prekleto lepo. Ker ne potrebujem veliko, Ariel.”

Ariel se je strinjal in dodal: “Ker si naravno lepa,” s čimer se je zvezdnica očitno strinjala: “Po naravi sem …”, nato pa se je video prekinil.

Številni, ki so si igledali video, pa se niso strinjali s Kylie: “Naravno je šla k plastičnemu kirurgu kot vsaka druga ženska v njeni družini.” Drugi pa je opozoril: “Naravna lepota zagotovo ni nekaj, kar bi moralo biti v besednjaku te družine. Vse ste plačale, da so vam spremenili obraze/telesa, nič naravnega ni v tem.”