Kako Beyoncé v svojih 40-ih skrbi za brezhibno kožo

Ne moremo zanikati dejstva, da je Beyoncé ena izjemno nadarjena pevka, poleg tega pa tudi zelo lepa. Pravzaprav Beyoncé pogosto opisujejo kot eno najlepših žensk na svetu. Leta 2012 jo je revija People okronala za “Najlepšo žensko na svetu” in takrat je povedala: “Počutim se lepšo, kot sem se kdajkoli počutila, ker sem rodila.” Seveda pa imajo zvezdniki ves čas pri roki ekipo profesionalnih umetnikov ličenja, frizerjev, osebnih trenerjev in strokovnjakov za kožo.

Kljub vsem prestižnim tretmajem, ki si jih lahko privošči, pa Beyoncé prisega tudi na nekatere zelo poceni izdelke, za katere verjame, da so ključnega pomena za ohranjanje mladostne kože.

TO je skrivnost za Beyoncéino brezhibno kožo

Pevka je v desetletjih nastopanja doživela osupljivo preobrazbo, a ne glede na to, kako zaposlena je, se pred spanjem nikoli ne pozabi namazati s kremo Eucerin Aquaphor. Kot je Beyoncé priznala za Elle, “v posteljo grem popolnoma mastna, ni ves čas le glamur.”

Preberi si tudi:
Zakaj Beyoncé ne prenese Kim Kardashian

Zakaj Beyoncé ne prenese Kim Kardashian

Kim Kardashian in Beyoncé v resnici menda sploh nista v dobrih odnosih. Čeprav ju občasno lahko vidimo skupaj, naj bi bil odnos precej enostranski, saj naj bi bila…