fbpx

Zakaj Beyoncé ne prenese Kim Kardashian

Kim Kardashian in Beyoncé v resnici menda sploh nista v dobrih odnosih. Čeprav ju občasno lahko vidimo skupaj, naj bi bil odnos precej enostranski, saj naj bi bila Kim tista, ki si želi prijateljstva s pevko. In zakaj ti dve superzvezdnici nista (več) prijateljici? No, en od razlogov je zagotovo Kanye West faktor.

Kimin nekdanji mož je polarizirajoča figura v glasbenem svetu, ki je javno blatil Bey in njenega moža Jay-Zja na odru med svojo turnejo Saint Pablo leta 2016.

Seveda je za celoten spor med Kim in Bey zaslužna tudi preprosta razlaga, da si enostavno nista ravno podobni: Kim je resničnostna zvezdnica, katere slava je odvisna od tega, da svoje zasebno življenje deli s svojimi oboževalci, medtem ko Beyoncé ohranja svoje zasebno življenje skrito pred očmi javnosti in ga povsem ločuje od svoje pevske kariere.

Preberi si tudi:
ZATO Beyoncé in Jay-Z svoja dvojčka le redko izpostavljata javnosti

ZATO Beyoncé in Jay-Z svoja dvojčka le redko izpostavljata javnosti

Blue Ivy Carter živi svoje najboljše življenje, ko je, poleg svojih slavnih staršev, pogosto v središču pozornosti, za razliko od svojih mlajših sorodnikov – dvojčkov bratca in sestrice.…

Naslednji faktor bi lahko bila modna oblikovalka Rachel Roy, s katero je Kim zelo dobra prijateljica, Beyoncé pa je ne more videti. Zakaj? Poleg virov, ki poročajo o Rachelini spogledljivi naravi z Jayem Z-jem, to modno oblikovalko pogosto označijo kot žensko, ki je leta 2014 sprožila zloglasni prepir v dvigalu med Jay-Z-jem in Beyoncéino sestro Solange po prireditvi Met Gala. Rachel se je celo sama veselo poigravala z govoricami, da je razvpita “Becky” iz Beyoncéjine izpovedne pesmi “Sorry”.

Preberi si tudi:
Recept za Beyoncéino limonado preplavil splet

Recept za Beyoncéino limonado preplavil splet

Pred izidom Beyoncéinega novega, vizualnega albuma z naslovom Black is King, njeni oboževalci, ki sami sebi pravijo BeyHive, obujajo spomine na pevkin še en vizualni album z naslovom…