Je Jay-Z pravkar priznal, da je prevaral Beyoncé?

Jay-Z je nedavno ekskluzivno le na aplikaciji TIDAL izdal novi album z naslovom 4:44. Ta novi album pa je še toliko bolj poseben, ker besedila na njem govorijo o nekaterih največjih osebnih težavah, kot je razkritje njegove mati, da je lezbijka in njegovi nezvestobi do Beyoncé.

V naslovni pesmi albuma Jay-Z očitno priznava varanje s sledečimi rimami: “I apologize/Often womanized/Took for my child to be born to see through a woman’s eyes.” (“Opravičujem se/Pogosto sem varal/Potreboval sem svojega otroka, da sem lahko videl skozi ženske oči.”) “You mature faster than me, I wasn’t ready”; “Like the men before me, I cut off my nose to spite my face.” (“Hitreje si odrasla od mene, nisem bil pripravljen; “Tako kot moški pred mano, to sem počel zaradi jeze.”) In najbolj čustven del: “I suck at love”; “It took too long for this song/I don’t deserve you.” (“Nisem najboljši v ljubezni. Predolgo časa sem odlašal s to pesmijo/Ne zaslužim si te.”)

Govorice o Jay-Zjevem varanju so glasne že leta. Od tega, da je Beyoncé prevaral s pevko Rihanno (kar se je nato izkazalo za izmišljeno govorico), do modne oblikovalke Rachel Roy, kar pa vse do danes ni nihče ne potredil ne zanikal. Je bil pa o Jay-Zjevi nezvestobi precej zgovoren izpad pevkine sestre Solange v dvigalu, ko je raperja napadla tako besedno kot tudi fizično.

Beyoncé ni nikoli direktno komentirala govoric glede moževe nezvestobe, vendar pa je o tem vsekakor spregovorila na njenem zadnjem albumu Lemonade. Izraz “Becky with the good hair” (“Becky z lepimi lasmi”) naj bi se po mnenju njenih oboževalcev nanašal prav na Rachel Roy. Mnogi menijo, da je Jay-Zjev album nekakšen odgovor ženinemu zelo odkritemu albumu, vendar pa tega nihče še ni uradno potrdil.

Zvezdniški par je pravkar dobil dvojčka in je zelo verjetno preveč zaposlen z njima, da bi se ukvarjal še s komentiranjem zadnjih govoric…

Ali si že videla, kako originalni imeni sta dvojčkoma dala Beyoncé in Jay-Z?