GLAMI ustvarja najbolj personalizirano nakupovalno izkušnjo doslej!

Kdo bi si še pred nekaj leti mislil, da bomo modno nakupovanje lahko izkusili s pomočjo virtualnega stilista? No, GLAMI, vodilna evropska platforma za odkrivanje mode,  je nedavno predstavil nov način odkrivanja in nakupovanja mode, zaradi česar  je prihodnost bližje kot kdaj koli prej!

S kratkim kvizom, ki se osredotoča predvsem na fotografije priljubljenih blagovnih znamk, velikosti in druge modne želje, lahko v samo nekaj minutah vsak kupec vidi prilagojeno, organizirano in skrbno izbrano paleto izdelkov, pri čemer GLAMI išče med stotinami spletnih prodajaln in blagovnih znamk, kot bi to za vas opravil resnični stilist!

Ta inovativna izboljšava tehnologije bo olajšala pot odkrivanja vsem, saj bo na vaš zaslon prinesla obsežen in raznolik izbor izdelkov. Tako GLAMI vsakemu ljubitelju mode poenostavi nakupovalno pot in prihrani dragoceni čas. Cilj ni le pokazati točno tiste stvari, ki jih imate v omari ali v mislih; ampak dejansko odkriti nove modne oblikovalce in blagovne znamke. GLAMI ponuja to hiperpersonalizirano izkušnjo, ne da bi pri tem uporabnika prikrajšal za odkrivanje novih blagovnih znamk in primerjavo cen.

GLAMI na telefonu
GLAMI na telefonu

Potrebujete več? GLAMI ima več …

S podporo te pametne tehnologije bodo uporabniki lahko videli modna priporočila in ponudbe svojih najljubših blagovnih znamk glede na njihov osebni modni okus. Pogosteje kot bodo kupci uporabljali GLAMI, bolj se bo ta prilagajal posameznikovemu stilu in okusu.

V današnjem času potrošniki iščejo vse več personalizacije in počasi postajajo naveličani zelo široke izbire med trgovinami ter modnimi znamkami. Želijo si le čimprej najti natanko tisto, kar jim je všeč. GLAMI bo s svojo tehnologijo strojnega učenja, podobno kot pri drugih personaliziranih platformah, kot sta Spotify in Netflix, “prebral” stilski okus uporabnika, brez da bi moral ta brskati po obsežnem katalogu s pomočjo različnih filtrov in iskati želen izdelek. Več kot bo podrobnosti, všečkov in izbir, boljši in bolj prilagojeni bodo predlogi.

Še vedno pa seveda lahko po GLAMI-ju brskate na tradicionalen način in iščete z uporabo iskalne vrstice, filtrov, ipd., vendar so elementi prednostno razvrščeni glede na vaše nastavitve.

Modni okus je izjemno oseben in zbrati vso modo na enem mestu, s čimer strankam prihranimo čas pri iskanju po stotinah spletnih mest, je en korak. S prilagajanjem izbire modnih kosov slogu vsakega posameznika in prikazom samo ustrezne ponudbe, pa ustvarjamo odlično modno nakupovalno izkušnjo, ki jo lahko zagotovi samo GLAMI.

Nakupujte z GLAMI in obiščite glami.si.