Grozljivo! Meghan Markle razkrila, da je zagorela sinova soba

Meghan Markle prvič spregovorila o grozljivem incidentu.

Meghan se je spomnila strašljivega dogodka, ko je zagorela soba njenega sina Archieja, ravno ko naj bi tam dremal!

41-letna vojvodinja sussekška je razkrila, da se je to zgodilo med turnejo nje in princa Harryja po Južni Afriki leta 2019 in da je bila o požaru obveščena takoj, ko je končala govor.

“Takoj sva šla na uradno druženje v to občino, imenovano Nyanga, in bil je trenutek, ko stojim na štoru in govorim ženskam in dekletom. Ko zaključiva druženje, prideva v avto in rečejo: ‘V hiši je zagorelo.’ Kaj? ‘V otroški sobi je zagorelo.’ Kaj?,” je Meghan delila v prvi epizodi svojega podcasta Archetypes.

“[Varuška] bi morala Archieja uspavati, ampak je rekla: ‘Veš kaj? Grem še dol po prigrizek.’ Bila je iz Zimbabveja, in všeč nam je bilo, da ga je vedno privezala nase, na hrbet s krpo, in njen instinkt je bil tak, ‘Naj gre z menoj preden ga uspavam.’ V tistem času, ko je šla dol, je zagorel grelec v otroški sobi. Ni bilo detektorja dima. Nekdo je slučajno zavohal dim po hodniku in vstopil, ogenj pogašen. Tam notri naj bi spal,” je Meghan povedala o Archieju, ki je bil takrat star le štiri mesece in pol.