Spregovoril eden od roparjev, ki je v Parizu ukradel nakit Kim Kardashian

Eden od tatov, ki je leta 2016 Kim Kardashian ukradel za 10 milijonov dolarjev vreden nakit, je zdaj spregovoril.

Če se ne spomniš, so pred leti Kim oropali medtem ko so ji grozili s pištolo v njeni hotelski sobi v Parizu v Franciji. Bila je zvezana ter prosila za svoje življenje, posledice pa so bile dokumentirane v seriji Keeping Up with the Kardashians.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian v Parizu oropana in v strahu za svoje življenje!

Kim Kardashian v Parizu oropana in v strahu za svoje življenje!

Kim Kardashian se je v ponedeljek, 3.10. zvečer po modni reviji Givenchy ravno odpravljala spat, ko je zaslišala, da več moških hodi proti vhodu njenega dvonadstropnega stanovanja za…

Skoraj 70-letni Yunis Abbas je dal intervju za Vice News, kjer so ga vprašali o zločinu.

“Iskreno povedano je nisem zares poznal. Poznal sem njenega moža Kanyeja Westa, nisem pa poznal nje,” je dejal Abbas. “Sem pa videl eno od njenih oddaj, v kateri je vrgla svoj diamant v bazen v eni epizodi Keeping Up with the Kardashians. Pomislil sem: ‘Ima veliko denarja. Tej gospe je popolnoma vseeno.’ Glede na to, da je metala denar stran, sem bil tam, da sem ga pobral, in to je bilo to.”

“Šel sem na internet in res je, videl sem njen nakit, videl sem njen prstan, videl sem, da ga je pokazala povsod, in to informacijo smo izvedeli prek družbenih medijev,” je dodal.

“Kriv? Ne, vseeno mi je. Meni je vseeno. … [Znane osebnosti] bi morale biti malo manj vpadljive do ljudi, ki si tega ne morejo privoščiti. Za nekatere ljudi je to provokativno,” je dodal.

Eden od ukradenih predmetov je bil njen zaročni prstan Kanyeja Westa.