Jutri na ALEJO SKY prihajajo superjunaki, v četrtek Alenka Godec

Na edinstveni strehi ALEJA SKY najboljšega novega nakupovalnega središča na svetu ALEJA skozi celo poletje skrbijo za posebna doživetja. Sredine večere lahko preživite ob predvajanju filma v kinu pod zvezdami, četrtki pa so namenjeni brezplačnim koncertom v živo.

To sredo se v kinu pod zvezdami obeta boju proti kriminalu v fantazijskem mestu Metropolis. Na veliko platno prihaja animirana pustolovščina DC liga super ljubljenčkov, kjer sta v glavnih vlogah najboljša prijatelja Super-pes in Superman, ki si delita iste supermoči. Četrtkov večer pa boste lahko preživeli v družbi jazz in pop pevke Alenke Godec. Kaj je lepšega, kot sproščen večer pod zvezdnatim nebom v toplem poletju?

Četrtke v ALEJI popestrijo brezplačni koncerti znanih slovenskih glasbenikov (Foto: Žiga Intihar)
Četrtke v ALEJI popestrijo brezplačni koncerti znanih slovenskih glasbenikov (Foto: Žiga Intihar)

S tem pa pestrega dogajanja v ALEJI še ne bo konec. Od 22. pa vse do petka, 26. avgusta, bo na ALEJI SKY potekal poletni tabor Mini DJ akademije. Otroke čakajo učne ure mešanja glasbe, številne športne aktivnosti na ozelenjeni strehi, skakanje na trampolinu in spanje v šotorih. V petek, 26. avgusta jih čaka preizkus znanja skupaj z ambasadorjem letošnjega kampa Chorchypom.

V sklopu kampanje Nazaj v šolo so pripravili tudi pestro dogajanje in nagradno igro, v kateri lahko zadenete kar 400 € v Desetakih. V nagradni igri lahko sodelujete od četrtka, 25. avgusta pa vse do srede, 31. avgusta. Vse, kar morate storiti za sodelovanje v nagradnem žrebu, je, da opravite nakup nad 30 € v ALEJI. Zadnji avgustovski dan se lahko otroci od poletja poslovijo z ogledom brezplačnega filma Minioni: Grujev vzpon. Prvi šolski dan pa bodo šolarjem polepšali z brezplačnim koncertom priljubljenega slovenskega glasbenika. Nastopili bodo Nipke & The Nipples.