fbpx

Halsey po novem samska in zahteva polno skrbništvo nad otrokom

Halsey se je razšla z Alevom Aydinom in takoj vložila zahtevek.

28-letna pevka prosi sodnika, da ji dodeli polno fizično skrbništvo nad njenim sinom Enderjem, njegov oče pa ga lahko samo “obiskuje”.

Nekdanji par se je prvega skupnega otroka razveselil leta 2021.

Preberi si tudi:
Pevka Halsey postala mamica!

Pevka Halsey postala mamica!

Zvezdnica razkrila tudi ime in spol svojega prvega otroka. Halsey in njenemu partnerju Alevu Aydinu se je rodil njun prvi otrok in svetu sta razkrila prve fotografije novorojenca!…

“Rekla sta nam, da je razhod povsem prijateljski in da bo imel nekdanji par deljeno starševstvo pri njunem otroku,” je vir povedal za The Blast.

Halsey je vložila zahtevo za določitev starševskega razmerja z otrokovim očetom Alevom. Zahtevek uporabljajo starši, ki imajo skupnega otroka in niso poročeni, za določitev skrbništva, obiskovanja in/ali preživnine za otroka.

Pevka menda želi, da si z Alevom delita skrbništvo in sodelujeta pri vzgoji njunega sina, vendar zahteva popolno fizično skrbništvo.

Drug razlog za dokument je, da bi Halsey lahko potovala z otrokom, saj se nekdanji par ni poročil.

Halsey od sodišča tudi zahteva, da obema staršema dodeli “skupno” pravno skrbništvo nad otrokom.

Preberi si tudi:
Pevka Halsey prvič o svojih številnih zdravstvenih težavah

Pevka Halsey prvič o svojih številnih zdravstvenih težavah

Halsey odkrito spregovorila o svojih zdravstvenih težavah. 27-letna glasbenica je na družbenih omrežjih pojasnila, zakaj je konstantno “v in izven” bolnišnic. “Očitno se je moje zdravje zelo spremenilo,…