Hiša radosti: Decembra prihaja nepozabna dogodivščina za otroke

HIŠA RADOSTI – kjer domujejo praznične in otroške radosti!

Letošnjega decembra se bo HIŠA PLESA, ki domuje v ljubljanskem BTCju v Ulici gledališča 8, prelevila v pravo HIŠO RADOSTI za otroke, ki bodo na prav poseben način lahko izkusili praznično doživetje. Vstopnice za doživetje so že na voljo na spletni strani www.hisaradosti.si, zato jih kupite čim prej, saj je število mest izjemno omejeno.

Zgodba Hiše radosti

V Hiši radosti prebiva snežna vila, ki svoje obiskovalce popelje po svojem radostnem domu. Ker je izgubila svojo čarobno paličico, ji jo mali obiskovalci pomagajo najti.

Snežna vila in Matjaž Kumelj - Modna.si
Snežna vila in Matjaž Kumelj

Z različnimi izzivi in nalogami, ki jih čakajo v številnih kotičkih, vsi skupaj napredujejo in se učijo pomembnih lastnosti, kot so delo v skupini, kreativnost, odgovornost, skromnost, sočutnost, vztrajnost in zanesljivost.

Snežna vila s svojimi škrati, otroke popelje skozi ustvarjalne delavnice in krašenje piškotov. S poslikavo obraza jih za en dan prelevijo v radostne škratke in snežne vile. Da ohranijo spomine za vedno, jih v hiški čaka tudi foto kotiček, v katerem bodo lovili radostne trenutke.

Snežna vila je poskrbela tudi za to, da lahko pisma namenjena Božičku in Dedku mrazu, to zimo oddate kar v našem radostnem nabiralniku. V Hiši radosti vas namreč čaka prav poseben kotiček, v katerem napišete s čim vse, ste si letos prislužili darilo dobrega moža, mi pa poskrbimo, da le to pride pravočasno na Severni pol.

Hiša radosti - Modna.si
Pravljična Hiša radosti

Po obisku vseh kotičkov in izpolnjenih nalogah, pa napoči čas, za nastop snežne vile, ki otroke skozi predstavo popelje v radosten svet plesa, petja in zabave … in mogoče, prav mogoče, če vsi skupaj zapojejo in zaplešejo, snežna vila dobi nazaj svojo čarobno paličico.

In če jim to uspe, lahko otrokom izpolni eno prav posebno željo! Radost doseže svoj vrhunec z obiskom Božička ali Dedka Mraza, ki ponuja neverjetno doživetje za otroke.

Hiša radosti je plod večmesečnega dela in premišljenega načrta

Azra in Matjaž Pucko - Modna.si
Azra in Matjaž Pucko

Ekipa Hiše plesa in Libero dance centra je na čelu z Azro in Matjažem Puckom več mesecev načrtovala nepozabno otroško dogodivščino.

“V naši hiši nam največ pomenijo iskreni otroški nasmehi in njihova radost ter pristna energija, ki jo vedno prinesejo, ko vstopijo vanjo. Zato smo se odločili, da letošnji december posvetimo njim in jim v otroška srca pibližamo praznike na prav poseben način. Dogodivščina v Hiši radosti je namenjena vsem otrokom, obiščejo pa jo lahko sami ali v spremstvu staršev,” pove Azra Pucko, ki obljublja, da se bo obisk zagotovo otrokom vtisnil v spomin.

Vstopnice so že na voljo

Več o Hiši radosti si lahko preberete na spletni strani www.hisaradosti.si, kjer vas že čakajo vstopnice za predstave. Vendar pohitite – število mest za posamezno dogodivščino je namreč izjemno omejeno.

Pričarajte svojim otrokom nepozabne praznike!

Hiša radosti in Hiša plesa na voljo tudi za dogodke

Decembra pa Hiša radosti ni namenjena samo otrokom, temveč jo lahko najamete za novoletne zabave in druženja, zabave ob poslovno uspešnem letu ali pa za kakšen drug dogodek. Prav tako vam je za dogodke vse leto na voljo Hiša plesa, ki vas bo sprejela odprtih rok.

Več informacij o Hiši radosti in Hiši plesa:

AZRA PUCKO

www.hisaplesa.si

azra@hisaplesa.si

Telefon: 040 744 944