To so hišni ljubljenčki, ki imajo na Instagramu več milijonov sledilcev

Se na domači strani tvojega Instagrama pojavlja več fotografij s hišnimi ljubljenčki kot pa z ljudmi? Potem si zagotovo ljubiteljica živali in boš navdušena nad seznamom najbolj priljubljenih hišnih ljubljenčkov na Instagramu, ki jim sledi več milijonov ljudi. Vsi so tako zelo prisrčni, da se sploh ne čudimo, da živijo bolj kulska življenja (in imajo 1000x več sledilcev) od nas.

@jiffpom

A post shared by jiffpom ? (@jiffpom) on


Puhast pomeranec ima na Instagramu več kot 7 milijonov sledilcev in je lastnik kar treh Guinnessovih svetovnih rekordov (eden izmed njih je tudi ta, da je najhitrejši pes na dveh tacah), nastopal pa je tudi v videospotu od Katy Perry.

@nala_cat

A post shared by nala_cat™ (@nala_cat) on


Počiva v škatlah, se crklja v postelji in oblači v kostume. Ta 7 let stara mačka je mešanica sijamske in tigraste sorte in ima na Instagramu 3.5 milijona sledilcev.

@kongdasavage


Simpatičen dolgodlaki pomeranec ni dopolnil še niti enega leta in ima na Instagramu že 3.3 milijona sledilcev. Pri tako uspešnem profilu mu je vsekakor zelo pomagalo dejstvo, da je njegov lastnik Logan Paul, ki je trenutno največja Youtube senzacija.

@itsdougthepug

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on


Simpatično zguban obraz pripada mopsu z imenom Doug, ki ima na Instagramu 3 milijone sledilcev. Izjemno rad se preoblači v različne kostume in obožuje sladkarije.

@marutaro

A post shared by Shinjiro Ono (@marutaro) on


Maru je pasme Shiba Inu. V japonščini “maru” pomeni “najden” in je eden od najbolj puhastih in scrkljanih mladičkov na družabnih medijih. Na Instagramu mu trenutno sledi 2.6 milijona sledilcev.

@realgrumpycat

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on


Najbolj nejevoljna mačka na svetu, ampak le navidez. Glede na objavljene fotografije na Instagramu, kjer ji sledi 2.4 milijona sledilcev, živi zelo srečno in polno življenje.

@marniethedog


Marnie je 16-letni šicu z izjemno simpatičnim predolgim jezičkom. Pri 11-ih letih so ga rešili iz zavetišča, danes pa ima ogromno zvezdniških prijateljev.

@juniperfoxx


Spoznaj Juniper, rdečo lisico, ki rada gricka nogavice, skriva hrano za pozneje in se crklja s svojim najboljšim prijateljem, psom Moosom. Njene vsakdanje dogodivščine na Instagramu spremljata 2 milijona sledilcev.

@loki_the_wolfdog

A post shared by Loki (@loki_the_wolfdog) on


Loki je čeden pes pasme haski in najbolj uživa, ko je zunaj v naravi in se lahko pohvali z 1.7 milijona sledilci na Instagramu. Te pa opozarjamo, da ko boš pregledovala njegov IG profil si boš resnično zaželela pustolovščine!