Noro! Poglej, kaj imata skupnega serija Prijatelji in film Sam doma

Stavimo, da nihče ni opazil tega!

Le redko kdo med nami ni vsaj že nekajkrat pogledal vseh epizod serije Prijatelji in vsak december najbolj priljubljenega božičnega filma Sam doma. Vendar pa so le najbolj zvesti oboževalci z ostrim očesom za detajle opazili bizarno povezavo med omenjeno serijo in filmom.

Zagotovo se večina spomni trenutka, ko sta se Monica in Chandler odločila, da se izselita iz svojega stanovanja na Manhattnu in se preselita v veliko hišo v predmestju, vendar pa takrat nismo opazili, da nam je ta hiša pravzaprav že od nekje znana.

Hiša, v katero se je preselil par ni bila nobena druga hiša kot tista, v kateri je pred leti živela družina McAllister. Ja, točno tista hiša, v kateri je mali Kevin ostal sam doma, ko je njegova družina odpotovala v Pariz.

Razgled, ki ga vidiš iz hiše Monice in Chandlerja je povsem enak tistemu, ki ga vidiš iz hiše družine McAllister. Nam ne verjameš? V spodnjem videu lahko vidiš, da je modra hiša na drugi strani ceste točno tista, ki se v seriji Prijatelji pojavi za Joey-jem.
Čeprav je bilo med snemanjem serije in filma kar 14 let razlike, ni nobenega dvoma o tem, da gre za isto hišo oziroma isto ozadje.

Torej, ali so epizodo Prijateljev snemali na isti sceni kot film Sam doma? Ne, preprosto so v epizodi za okolico hiše uporabili posnetke ozadja iz božičnega filma. Verjetno so misli, da nihče ne bo tega opazil, vendar so se še kako zmotili.