fbpx

Hladilnik, ki je tako eleganten, da ga je skoraj škoda skriti v kuhinjo

Če imate radi modo, nove trende, vas zanimajo lepe stvari in lepo oblikovanje, se to gotovo odraža tudi v vašem domu. Notranja oprema, barve sten, izbrano pohištvo, vse nekako sodi skupaj. Nato pa je potrebno dodati še gospodinjske aparate. Eden večjih, če na prav največji aparat v vašem domu, je hladilnik. In prava nočna mora je lahko izbrati takšnega, ki se bo podal vašemu domu in vašemu življenjskemu slogu. Seveda lahko izberete vgradnega, a ko boste spoznali ta hladilnik, bo ta opcija odpadla.

Hladilnik Samsung SBS s centrom za pijače prinaša izjemno eleganco, preproste minimalistične linije in nekaj francoskega pridiha. Na voljo je v dveh brezčasnih barvah – srebrni ali elegantno črni. Njegove ravne linije in gladke površine vas bodo navdušile. Minimalistična oblika vključuje ploska vrata, ročajne utore, skriti zaslon in popolno prileganje kuhinjskemu pohištvu.

Hladilnik v hladilniku, ki skriva center za pijače in izložbo za hrano

A resnična lepota tega hladilnika se skriva v njegovi notranjosti. S centrom za pijače bo vedno skrbel za vaše zdravje, saj boste imeli ves čas pri roki svežo hladno vodo. Ker je postavljen v notranjost hladilnika je verjetnost, da bo voda v njem kontaminirana veliko manjša, kot pri zunanjih centrih za pijačo. Ima 1,4-litrsko posodo s funkcijo samodejnega polnjenja. Posoda je varna za pomivanje v pomivalnem stroju in brez BPA. V posodo lahko po želji dodate sveže sadje ali zelišča in si tako pričarate osvežilno vodo z okusom.

Za vratci centra za pijače pa se skriva še ena priročna površina, Samsung jo je poimenoval Izložba za hrano. Gre za majhno vitrino, nekakšen hladilnik v hladilniku, v katerega lahko postavite hrano, ki jo imate še posebej radi in do katere pogosto dostopate.

Samsung hladilnik - Modna.si
Samsung hladilnik BeSpoke v barvi Metal Navy

Vedno pripravljeni na domačo zabavo

Še ena posebnost tega hladilnika je dvojni samodejni ledomat. Čeprav morda v teh, še zimskih dneh, malo težje razmišljate o osvežilnih pijačah z ledom, pa bodo le te spet hitro aktualne. Pust je mimo, zimo smo preganjali, ne še pregnali. Smo pa v preteklih dneh lahko občutili kakšno moč že ima sonce in dnevi se daljšajo. Ne bo minilo dolgo, ko si boste zaželeli osvežilno pijačo s prijatelji na domači terasi. Na to priložnost boste pripravljeni s kar dvema vrstama letu. Samodejni ledomat namreč izdeluje ledene kocke in ledene delce. In ker je skrit v notranjosti zamrzovalnika, vam ne bo kradel dragocenega prostora v hladilniku.

Hladilnik v katerem nikdar ne zmanjka prostora

Samsung hladilnik - Modna.si
Samsung hladilnik BeSpoke

Prostornejšo notranjost omogoča edinstvena SpaceMax tehnologija zaradi katere so stene hladilnika veliko tanjše to pa omogoča dodaten prostor v hladilniku brez povečanja zunanjih dimenzij.

Tako kot smo si ljudje različni so različne tudi naše prehranjevalne navade in s tem živila, ki jih hranimo v hladilniku. Da se kar najbolj prilagodi uporabniku in oblikam živil, ki jih ta hrani ima ta hladilnik prilagodljiv način Smart Conversion in omogoča pet različnih načinov s uporabo Twin Cooling tehnologije. Tako lahko preprosto pretvorite svoj zamrzovalnik v hladilnik in shranite več živil. Izklopite hladilnik ali zamrzovalnik za varčevanje z energijo. Ali pa uporabite zamrzovalnik kot majhen hladilnik.

Za še večjo prilagodljivost notranjosti je tu večnamenska polica Rack & Shelf, ki omogoča enostavno shranjevanje steklenic ali bolj ploščatih škatel.

Funkcije, ki skrbijo za živila

Da bodo živila ostala sočna in sveža dlje časa poskrbi sistem Twin Cooling Plus, ki optimizira temperaturo in vlažnost v hladilniku in zamrzovalniku z neodvisnim hlajenjem vsakega predela. Živila ohrani v optimalnih razmerah ter zaščiti njihov naravni okus s preprečevanjem mešanja vonjav.

Za hitro hlajenje in zamrzovanje poskrbita funkciji Power Cool in Power Freeze, ki ob vklopu začneta pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik ali zamrzovalnik in tako poskrbita za hitro ohlajanje živil.

Samsung hladilnik - Modna.si
Samsung hladilnik BeSpoke v barvi Clean White, Clean Peach, Satin Beige

Hladilnik s centrom za pijače bo s svojim čudovitim dizajnom obogatil vašo kuhinjo, z izjemnimi funkcijami, z možnostjo prilagajanja vašim navadam pri pripravi in shranjevanju živil, pa vaše življenje. In ker vemo, da se lahko v 5 letih zgodi marsikaj, vam ob nakupu izbranih hladilnikov podarjamo kar 5-letno garancijo. Za več informacij o akciji obiščite spletno stran Samsung.