Holly Madison razkrila, zakaj je Hugh Hefner sovražil rdečo šminko na Playboy zajčicah

Holly Madison je v novem intervjuju spregovorila o Hughu Hefnerju, natančneje o tem, zakaj je sovražil rdečo šminko na Playboyevih zajčicah.

43-letna nekdanja resničnostna zvezdnica, ki je bila s pokojnim ustanoviteljem Playboya sedem let je povedala: “Mislim, da je bila to taktika nadzora, ampak, ko sem bila čisto nova, sem nekajkrat nanesla rdečo šminko, on pa o tem ni rekel ničesar, kajti ko si bila nova punca v skupini, so z njimi vedno lepo ravnali,” je povedala Holly v podkastu Ahead of the Curve with Coco Mocoe.

“Nekdo je rekel, da višje kot si v kultu, slabše ravnajo s tabo, ker želijo, da se novi ljudje želijo povezati in začutiti,” je nadaljevala Holly.

Holly se je v Playboyev dvorec vselila leta 2001, ko je bila stara 21 let. Istega leta je začela hoditi s Hughom.

“Ko sem bila nova, sem nosila rdečo šminko,” se je spominjala Holly. “Ni bilo nič hudega. To ni bilo nič posebnega, vse do približno šestih mesecev, ko sem živela v njegovi spalnici in sem bila glavno dekle, takrat se je počutil, kot da ima manevrski prostor, da vpije name zaradi tega.”

Holly je še povedala, da Hughu ni bilo všeč, ko so ženske nosile rdečo šminko, ker je verjel, da so zaradi tega videti starejše.

“Mislim, da mu to ni bilo všeč, ker ko je v 50. letih izumil koncept Playmate, je želel, da so ženske videti zelo mlade in svežega videza, ker se mu je zdel videz v 50-ih letih prejšnjega stoletja zelo — Opisal ga je kot ‘starejša sestra nekoga’,” je pojasnila Holly.

“Bilo je zelo prefinjeno, model, rdeča šminka,” je nadaljevala Holly. “Bilo je veliko blaga in velikih kril in vsega, in to je sovražil. Želel si je skop, sveži obraz in zelo mladostni videz.”

Dodala je: “Torej mislim, da je od tod izviralo njegovo sovraštvo do rdeče šminke [ker] je bila zanj to starejša zrela ženska in komajda ni bila več legalna stvar.”