Jesenski trendi: Jeseni 2023 bodo prevladovali nohti v odtenku bele kave

Lepotni trend, ki ga boš videvala povsod!

Poletni živahni odtenki so se zadnje mesece krasili naše nohte, ampak s približevanjem jeseni pa začenjamo sončno rumene, pomarančno oranžne in rozaste odtenke zamenjevati za nekoliko bolj nevtralne in kremaste. Nohti v odtenku bele kave, ki jih navdihuje tvoj najljubši topel napitek. Ta prefinjena jesenska manikura, ki se poda k praktično tvoji celotni garderobi za hladno vreme, se bo pojavljala povsod.

Kaj je manikura bele kave
Kot že samo ime pove, imajo nohti bele kave vrsto nevtralnih tonov, ki jih navdihuje kava, od bež, bledo rjave do srednje rjave. Vse to so odtenki, ki se lahko pojavijo v sestavnih delih kave z mlekom: bogat espresso, kremasto mleko, penasta pena in tisti svilnato bež odtenek, ki nastane, ko se smetana sreča s kavo.

Odtenek bele kave vnese tvojim nohtom toplino in so popolni kot prehodna manikura, ki se več kot odlično ujame s toplimi puloverji, pulover oblekami, jaknami in ostalimi jesenskimi modnimi kosi.

Zvezdnice, kot so Jennifer Lopez, Hailey Bieber in Blake Lively so velike ljubiteljice takih nevtralnih nohtov, odtenki svetlo rjave pa so bili tudi megahit na modni pisti newyorškega tedna mode 2024/25.