Ideje za darila: Kako se razvajati za valentinovo

Bodimo iskreni, s praznikom valentinovo pride v kompletu tudi velik pritisk. Celih 24 ur nič drugega kot ljubezen, ljubezen, ljubezen, kar je lahko težko, ne glede na to, ali si v predanem razmerju, si se pred kratkim razšla, ne veš točno, kakšen status ima razmerje ali pa si samska. Na žalost se na valentinovo preveč posvečamo iskanju popolnega darila, ki bi ga lahko nekomu podarili.

Če si pod stresom, kaj podariti svojemu partnerju za valentinovo, prenehaj razmišljati. Globoko zadihaj in razmisli o alternativnemu darilu zase. Nikoli ni prepozno, da investiraš v negovanje sebe. Valentinovo se na splošno povezuje s pari, vendar je v sodobnem času to tudi Dan za praznovanje vseh vrst ljubezni, pri čemer je ljubezen do sebe najpomembnejša. Moramo spoštovati edinstveno vez, ki jo imamo sami s seboj in valentinovo je odlična priložnost za to.

Valentinovo - Modna.si
Za valentinovo razvajaj sebe (Foto: Envato Elements)

Spodaj odkrij nekaj super idej, kako se lahko za valentinovo razvajaš sama (lahko pa tudi v dvoje):

  • Dan za wellness: Privošči si sproščujoč dan, ki naj vključuje masažo telesa, nego obraza in druge tretmaje za razvajanje.
  • Novo oblačilo ali modni dodatek: Že nekaj časa razmišljaš o eni obleki? Ti ne gredo iz glave tisti čevlji, ki si jih pred časom opazila v izložbi? Privošči si jih in se počuti samozavestno.
  • Luksuzna posteljnina: Svilena posteljnina je resda nekoliko dražja, vendar boš v njej spala kot na oblaku, poleg tega pa ti bodo hvaležni tudi lasje in koža.
  • Pripravi gurmansko kosilo: Skuhaj si slastno kosilo ali večerjo, lahko pa si olajšaš zadevo in v svoji najljubši restavraciji naročiš hrano za domov.
  • Nova tehnološka igračka: Razvajaj se z novimi slušalkami, telefonom, likalnikom ali kodralnikom za lase, fenom, parnim likalnikom itd.
  • Bodi aktivna: Udeleži se tečaja joge, plesa, pilatesa ali fitnesa izboljšaj svoje fizično in psihično počutje.

Nikoli ne pozabi, da moraš biti prijazna sama do sebe in se razvajati tako, kot bi druge okoli sebe.